Home Društvo Bolje polovice nogometaša u Kataru moraju slijediti pravila odijevanja i iskazati poštovanje...

Bolje polovice nogometaša u Kataru moraju slijediti pravila odijevanja i iskazati poštovanje prema zemlji domaćinu

SHARE
Na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu koje se održava u Kataru mnoga su pravila drugačija, a jedno od njih jest i način oblačenja za sve žene na stadionima. Tako će sve supruge nogometaša koje će ih bodriti s tribina trebati slijediti pravila ponašanja i prilagoditi svoju garderobu.
S obzirom na to da je većina stanovnika islamske vjeroispovijesti, žene su obučene u skladu s onime što im nalažu vjerske zakonitosti. Od turista, doduše, Katar ne očekuje da slijede sva pravila, ali nepoštovanje tradicije zemlje domaćina jest neprihvatljivo. Preporuka za sve koji dolaze jest da se izbjegava odjeća koja otkriva previše. Pod pojmom previše podrazumijevaju se i ramena i koljena. Ova pravila trebaju slijediti i sve hrvatske navijačice koje planiraju putovati na Mundijal, a isto vrijedi i za bolje polovice nogometaša. Zbog toga su se engleske WAGsice već počele spremati i prilagođavati odjeću za ovu priliku.
Naime, one su se obratile osobnim stilistima kako bi osmislili kreacije koje će osigurati da ne izazovu uvredu, a svejedno izgledaju odlično. Zbog toga ćemo njih moći vidjeti u ženskim odijelima i maxi haljinama.
Također, preporuka jest i da uvijek uz sebe imaju šal, kako bi prekrile izazovna područja. Zbog toga bolje polovice engleskih reprezentativaca krenulu su u kupnju, a među favoritima su im bili šalovi luksuznih brendova poput Guccija i Hermesa.