Home Šport Kanadski vratar srpskih korijena poželio Hrvatskoj sve najbolje

Kanadski vratar srpskih korijena poželio Hrvatskoj sve najbolje

SHARE
Golman Kanade srpskih korijena Milan Borjan otkrio je što je pričao s Ivanom Perišićem nakon pobjede Hrvatske 4:1 na Svjetskom prvenstvu u Kataru.
Borjan je pohvalio držanje hrvatskih reprezentativaca i reprezentaciji Zlatka Dalića poželio sve najbolje.
“Sve pohvale igračima Hrvatske, ponašali su se gospodski. Pričao sam s Perišićem o utakmici s Belgijom, kako smo ih mi trebali pobijediti.
Rekao mi je: ‘Aj probajte dobiti Maroko da prođemo dalje’. Imamo još jednu utakmicu, želimo tu prvu pobjedu na SP-u. Dali smo konačno prvi gol, sada čekamo i prvu pobjedu. Nažalost, ni s njom nećemo proći dalje. Hrvatskoj reprezentaciji bih želio sve najbolje, odigrali su odličnu utakmicu”, rekao je Borjan.
Proteklih tjedana kanadski vratar često bi dolazio u žižu hrvatske javnosti svojim provokativnim izjavama. Kaže kako ne priznaje da je rođen u Hrvatskoj, aludirajući na to da Knin za njega nije hrvatski grad. Na utakmici između Hrvatske i Kanade hrvatski navijači su za Borjana pripremili poseban ‘repertoar’, u mnogim slučajevima s potpuno neukusnim porukama. Kaže i kako mu je hakiran broj mobitela te je nakon utakmice dobio više od 2.500 poruka, a o sadržaju možemo maštati…