Home Crna kronika Pronađen crni Golf! Policija identificirala vozača (29) koji je pokosio njihovog kolegu...

Pronađen crni Golf! Policija identificirala vozača (29) koji je pokosio njihovog kolegu i pobjegao

SHARE

Splitska policija ima osumnjičenoga za stravičan događaj koji se dogodio noćas u Splitu, kada je u Ulici Domovinskog rata crnim Golfom 7 udaren i teško ozlijeđen 20-godišnji policijski vježbenik iz Postaje prometne policije. Radi se o 29-godišnjem vozaču iz Solina, a kako neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija, automobil je pronađen te na njemu postoje oštećenja na prednjem dijelu.

Vozilo je bilo parkirano kraj kuće u kojoj stanuje, a mladić još nije uhićen jer se nije nalazio na solinskoj adresi. Ovako brzom otkrivanju osobe za koju postoji sumnja kako je namjerno, ne smanjujući brzinu, naletjela svojim automobilom na policajca koji ga je zaustavljao tijekom kontrole prometa, pomoglo je objavljivanje snimki nadzornih kamera.

Nakon što su fotografije dospjele u javnost, u potragu s uključila i cjelokupna javnost te su i na policiju, ali i u redakciju Slobodne stigle brojne dojave o mogućem počinitelju. Vozilo ima karakteristične aluminijske felge prema kojima se izdvaja od ostalih iste marke, modela i broja.

Naravno, tek će daljnje kriminlističko istraživanje pokazati je li prvotna sumnja osnovana i jesu li oštećenja na Golfu nastala tijekom događaja u noći s utorka na srijedu. Isto tako, kada se pronađe 29-godišnjak, ustvrdit će se je li on vozio automobil ili ga je dao nekom drugom.