Home zabava Projekcija filma koji će vas nasmijati i podsjetiti kako je obitelj najveće...

Projekcija filma koji će vas nasmijati i podsjetiti kako je obitelj najveće bogatstvo koje imate

SHARE
Proslavimo blagdan u miru“ – film španjolskog redatelja Juana Manuela Cotela svoju bh. premijeru imat će 7. prosinca 2022. godine u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.
U filmu se govori o dolasku obitelji u kuću na osami s namjerom da “u miru” proslave božićne blagdane. No, roditelji se stalno svađaju, otac sa sobom vuče posao koji ga tlači, a kad njihovo troje djece iz razgovora načuju da se roditelji nakon blagdana namjeravaju razvesti – odluče preuzeti stvar u svoje ruke. „Ove smo se godine ponašali jako loše, ali naši su se roditelji ponašali još gore. I za njihovo dobro morali smo ih kazniti“, riječi su troje djece koja će kroz pjesmu i smijeh dovesti svoje roditelje do ludila, ali i osnažiti njihovu bliskost i obiteljsko zajedništvo. Najveća vrijednost filma, po riječima samog redatelja, ogleda se u činjenici da nakon gledanja dobijete novu snagu za svoj život i za borbu oko dobra u svojoj obitelji.
Ulaznice po cijeni od 5 KM možete kupiti na blagajni Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača od 1. prosinca 2022. godine, svaki radni dan od 13 do 18 sati. Sve informacije kao i rezervacije možete dobiti na kontakt broj 063 940 584. Dio sredstava od prodaje ulaznice bit će doniran Humanitarnoj zajednici „ Pomozi mojoj nevjeri“ iz Mostara.
Broj mjesta je ograničen, pa stoga požurite po ulaznicu kojom ćete pokloniti sebi najljepši poklon ovog Božića, smijeh i radost obiteljskog zajedništva.