Home Svijet Muškarac ukrao vozilo hitne pomoći u kojem je bila pacijentica

Muškarac ukrao vozilo hitne pomoći u kojem je bila pacijentica

SHARE

Muškarac (31) ukrao je vozilo hitne pomoći koje je bilo parkirano ispred bolnice u bavarskom Aschaffenburgu. U vozilu je bila pacijentica. Policija je uspjela pronaći vozilo hitne pomoći i uhititi muškarca u blizini druge bolnice.

 

Prema priopćenju policije, pacijentica u Aschaffenburgu je čekala osoblje u vozilu hitne pomoći kada je u vozilo iznenada ušao muškarac. Očito je htio ukrasti auto.

– Vozilo je bilo parkirano ispred klinike u utorak. Dok su liječnici jednog pacijenta predavali tamošnjem osoblju, u vozilu je ostala 22-godišnjakinja koja je trebala biti prevezena kući, priopćila je policija u Würzburgu u srijedu.

Kako je u svom priopćenju navela policija, muškarac koji je “očigledno psihički bolesnik” uočio je otključano vozilo hitne pomoći i s njim se udaljio, no ubrzo je lociran. Uhićen je u blizini druge bolnice gdje je očito htio ostaviti 22-godišnju pacijenticu.

– Muškarac, koji je bio i pod utjecajem lijekova, primljen je u bolnicu. Između ostalog, mora odgovarati za oduzimanje slobode i krađu, priopćila je policija.

Žena je potom navodno sigurno odvezena kući.