Home Zanimljivosti Perišićev sin dobio priznanje UN-a, pohvalila ga je i Kolinda

Perišićev sin dobio priznanje UN-a, pohvalila ga je i Kolinda

SHARE

Trenutak u kojem sin Ivana Perišića Leo Perišić grli i tješi Neymara nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru postao je jedan od najprimjećenijh nakon utakmice. Tim potezom je sin hrvatskog reprezentativca oduševio milijune ljudi diljem svijeta i zbog te geste dobio priznanje Ujedinjenih Naroda. Mladom Leu Perišiću, zbog fair playa koji je pokazao nakon utakmice s Brazilom, UN je dodijelio otvaranje walkathona zvanog Hod od nule, koji se održava u svrhu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a.

Cijeloj je ceremoniji prisustvovala i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a ondje je izgrlila i pozdravila Lea i njegovu sestru Manuelu te sve objavila na Instagramu.

“Jedna od zvijezda Svjetskog prvenstva u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona Hod do nule u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatske i Brazila kada je tješio brazilske reprezentativce”, napisala je bivša predsjednica u objavi.