Home Život Prekrasan trenutak ovjekovječen u Grudama: Pet generacija kod bake Ive Knezović –...

Prekrasan trenutak ovjekovječen u Grudama: Pet generacija kod bake Ive Knezović – Šušumović

SHARE

Kada se okupi rodbina najčešće se nađu tri generacije na jednom mjestu. No, uistinu je prava rijetkost da se na jednom mjestu okupi pet generacija.

Na blagdan sv. Ivana evanđelista u naselju Zorići u Grudama nastala je fotografija na kojoj se nalazi čak pet generacija.

U radosnom i svečanom okruženju okupila je baka Iva Knezović rođena Zorić – Šušumović (1933. godište) na jednom mjestu “svoje potomke”.  Baka Iva ima 89 godina, dvije kćeri Ružicu i Katicu te sina Boru od kojih je dobila osam unučadi, 17 praunučadi i jedno pra-praunuče .

Ovaj presretan trenutak, obitelj je ovjekovječila prekrasnim obiteljskim fotografijama. Na fotografiji su se poredale: Baka Iva Knezović rođena 1933. , kćer Ružica Landeka rođena Knezović 1957. godine, Ružičina kćer Sanela Budimir rođena Landeka 1977., Sanelin sin Grga Budimir 2000. i Grgin sin Bartol rođen 2022. godine.

Nema ničeg ljepšeg u životu nego kada na jednom mjestu okupimo svoje potomke, istaknula je baka Iva.

Želimo im puno sreće, blagoslova i zdravlja u životu i iskreno se nadamo kako će i dogodine nastati ista fotografija, ali s još više onih najmlađih.