Home Šport Ronaldo Jr, potpisao za Real, tata je još bez kluba

Ronaldo Jr, potpisao za Real, tata je još bez kluba

SHARE

Cristiano Ronaldo traži novi klub nakon odlaska iz Manchester Uniteda, u kojem je u prošloj sezoni kao povratnik na mjesto sreće postigao 24 pogotka.

Međutim, druga je sezona bila puno manje sretna, Portugalac je polučio tek tri pogotka u 16 nastupa te je praktički iznudio sporazumni raskid ugovora nakon eksplozivnog intervjua s Piersom Morganom.

Vrlo je moguća opcija odlaska u Saudijsku Arabiju, tamošnji Al-Nassr Ronaldu nudi pravo malo bogatstvo. S obzirom na dosadašnji izostanak odgovarajućih ponuda iz Europe, ne bi bilo ništa čudno da i ova velika zvijezda ode po svoje petrodolare.

Za to vrijeme njegov sin ostat će na europskom tlu. Cristiano Ronaldo Jr. vratio se u akademiju Real Madrida tek par dana nakon što je njegov otac trenirao s prvom momčadi Los Blancosa po odlasku sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Mladi Ronaldo zabio je više od 50 pogodaka u 20 utakmica za mlade momčadi Reala prije nego što je zajedno sa slavnim ocem prešao na Old Trafford.

Povratak Ronalda Jr. u Realovu akademiju potvrdio je novinar Edu Cornago. Njegov je otac u Realu ostavio dubok trag, od 2009. do 2018. godine postigao je 450 pogodaka u 438 utakmica…

Inače, ovo će biti prvi puta da otac i sin Ronaldo neće biti u istom klubu, nakon što su zajedno bili članovi Reala, Juventusa i Manchester Uniteda.