Home Društvo Vida se ‘bacio’ u poljoprivredu: Kažu mi da sam lud

Vida se ‘bacio’ u poljoprivredu: Kažu mi da sam lud

SHARE
U HRT-ovoj emisiji Dulum zemlje gostovao je hrvatski nogometaš Domagoj Vida, koji je 2014. godine uložio u uzgoj crnih svinja u Slavoniji kako bi pomogao prijateljima.

Posao je pokrenuo sa svojim prijateljima Lukom Mandićem, Dimitrijem Simonovićem i Draganom Simonovićem.

Dečki, koji su odrasli u stanovima i nisu imali nikakve veze s poljoprivredom, sada grade veliku poljoprivrednu priču.

“Godine 2014. bili smo kod Domagoja u Kijevu. U tom trenutku je bila kriza i nije bilo puno posla. Rekao nam je da bi nam rado pomogao ako želimo pokrenuti neki biznis”, rekao je prijatelj Dimitrije Simonović, piše Index.hr.

“Kada smo rekli da bi držali svinje, on je zastao u jednom trenutku i pitao nas jesmo li normalni“, kaže njegov prijatelj Dragan Simonović.

“Kažu mi da sam lud”

Vida kaže da je njegov poslovni potez naišao na različite reakcije okoline.

“Kažu mi da sam lud što sam uložio tolike novce u Slavoniju. Jednostavno, osjećam da trebam pomoći ljudima i svome kraju. Sretan sam što su mi oni prijatelji”, kaže Vida.

“U životu trebaš biti hrabar i moraš dati da bi ti se vratilo“, zaključio je Vida.

Emisija u kojoj je gostovao Vida oduševila je gledatelje

“Nakon dulje vremena pozitiva! Jako, jako dobro napravljena istinita priča koja daje nadu u bolje sutra i način kako se to može ostvariti. Bravo za autore i cijelu ekipu”, stoji u jednom komentaru.

Koliko hrabrosti i truda, svaka čast”, dodaju gledatelji.

Bravo ekipa, svaka čast, kapa dole! Pokazali ste kako se radi i kako se voli rodni kraj koji se nikad ne zaboravlja bez obzira na planetarni uspjeh… Hvala Domagoju Vidi”, zaključuju.

“Dakle, taj je momak ostavljao utisak krasne osobe, ali ovo! Bravo Domagoj, naša Slavonija zaslužuje ovakve sinove”, pišu.