Home Društvo Ivana Knoll osvanula na tulumu Leonarda di Caprija, odmah se našla u...

Ivana Knoll osvanula na tulumu Leonarda di Caprija, odmah se našla u zagrljaju kanadske megazvijezde

SHARE

Leonardo DiCaprio (48) pojavio se u srijedu navečer u Miamiju na Floridi, u restoranu Papi Steak, gdje je održana zabava za njega i njegovu glamurozu pratnju, među kojima je, dakako, bilo najviše lijepih djevojaka, piše Daily Mail.

Uz njega je bio i njegov prijatelj, glumac Jamie Foxx (55), ali bivša djevojka Scott Disicka, manekenka Rebecca Donaldson te – što je posebno zanimljivo – najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll koja se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru prometnula u pravu međunarodnu zvijezdu.

Leo, odjeven posve u crno, prilikom ulaska u restoran nosio je masku za lice i bejzbolsku kapu te brzo ušao u klub kako bi umakao paparazzima.

Fotografije sa zabave još se nisu pojavile, no Ivana je na svojem Instagramu objavila fotografiju s reperom Drakeom koja je, čini se, nastala iste večeri.

Nešto ranije ovoga tjedna, DiCaprio se opuštao na superjahti s prijateljem Tobeyem Maguireom (47), manekenkom Madison Headrick, inače zaručnicom Leovog prijatelja Joea Nahmada i još nekolicinom djevojaka, uključujući glumicu Ellu Balinsku.