Home Vijesti Poznato kad je pokop 27-godišnjeg mladića iz Posušja, brojni se opraštaju od...

Poznato kad je pokop 27-godišnjeg mladića iz Posušja, brojni se opraštaju od njega

SHARE

Od tragično stradalog mladića, Ivana Landeke (27) iz Posušja koji je jučer poginuo u prometnoj nesreći u Knešpolju kod Širokog Brijega opraštaju se članovi njegove obitelji, rodbina, prijatelji i brojni mještani Posušja.

Među njima je i Hrvatska republikanska stranka (HRS) čiji je Landeka bio član i koji je vodio odbor u Posušju.

– Nema tih suza koje bi mogle isprati našu tugu zbog preranog odlaska našeg Ivana Landeke. Napustio nas je naš Landi, naš najbolji čovjek! On je vodio HRS u Posušju, koordinirao je našim posjetima Saboru RH, Evropskom Parlamentu, a ono gdje će nam najviše nedostajati su hiljade zajedno pređenih kilometara uz duž i poprijeko po BiH i Hrvatskoj, bezbroj smiješnih i zabavnih situacija u putu, fešta na kojima je Landi bio glavna zvijezda i dočekanih jutarnjih sati uz smijeh i pjesmu. Otišla je dobra duša HRS-a, naš anđeo! Ono u što smo sigurni i što nam čini utjehu jest da je sigurno sad na boljem mjestu! Njegovoj obitelji izražavamo sućut! Anđele naš, neka te anđeli povedu u raj! Pokoj vječni neka ti Bog daruje i Svjetlost vječna neka ti svijetli – stoji u objavi na Facebook profilu te stranke.

Pokop će biti obavljen sutra na groblju Ilijino brdo u Rastovači kod Posušja.

Podsjetimo, nesretni mladić se nalazio u automobilu Mercedes, s braćom M. L. (24), koji je i upravljao vozilom i M.L. (22).  Pod još neutvrđenim okolnostima sudarili su se s automobilom Pasat kojeg je vozio M.P. (64) iz Mostara, a s kojim je u vozilu bio S.L. (12). Četiri osobe su ozlijeđene.