Home Crna kronika Novi dokazi u slučaju s Anom Walsh: Policija pronašla nekoliko vreća sa...

Novi dokazi u slučaju s Anom Walsh: Policija pronašla nekoliko vreća sa smećem punim krvi, sjekiru, testeru

SHARE

Potraga za nestalom majkom troje djece Anom Wash prebačena je s južne obale na sjevernu obalu nakon što se njen muž pojavio na sudu. Brian Walsh optužen je jučer u Okružnom sudu  da je doveo u zabludu policijsku istragu.

Izvori Boston 25 News rekli su da su vlasti odvukle taj kontejner do stanice za transfer smeća Republičke službe. Državna i lokalna policija su satima pretraživali sadržaj tog kontejnera.

– Svi smo u šoku. Nismo baš znali što se događa – rekao je Michel Brayd, radnik Republičke službe.

Istražitelji koji su pretraživali smeće na transfer stanici u Pibodiju jučer su pronašli dokaze povezane s nestankom Ane Walsh, rekli su izvori za VBZ-TV I-Team.

Policija je pronašla je nekoliko kesa sa smećem pune krvi! Pronađene su i sjekira, testera, tepih i iskorištena sredstva za čišćenje a kojima je, sumnja se, netko pokušao da ukloni dokaze zločina.

Walsh je rekao istražiteljima da je posjetio kuću svoje majke u obližnjem gradu na Novu godinu, ali se izgubio. Susjedi su za Boston 25 News rekli da su se naježili kada su saznali zašto je policija opkolila kontejner u njihovom kompleksu.

– Onaj tamo je automatski. Kada zatvorite vrata, ona se zbijaju – rekao je susjed Pat Trad.

Dodao je i to da je strašno razmišljati o tome, jer ne daj Bože da neko tu nešto stavi, kompaktor bi to spljeskao.