Home Crna kronika Strava u BiH: Bivši nogometaš pretučen i upucan u glavu

Strava u BiH: Bivši nogometaš pretučen i upucan u glavu

SHARE
U Goraždu je u petak navečer teško pretučen nekadašnji nogometaš Almir Raščić (38), a napadači su mu onda pucali u glavu.

Sve se dogodilo oko 22:00 sata, a Raščić je hitno prevezen u Sarajevo gdje je i operiran. Trenutno je u komi, piše Avaz.

Raščić je tijekom karijere bio član Goražda, Željezničara, Veleža, Olimpika, Orašja i Zadra.

Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je udaren, a zatim i upucan.

Tužiteljstvo ovo djelo kvalificira kao pokušaj ubojstva, a o motivima se još ne zna. Istraga je u tijeku, rečeno je za Avaz iz Županijskog tužiteljstva Bosansko-podrinjske županije.

Sinoć u 21:48 sati nepoznata osoba dežurnoj službi Policijske postaje Goražde prijavila je da u je Ulici 43. Drinske brigade u prolazu te zgrade zatekao jednu osobu u ležećem položaju s ozljedama na glavi praćenim krvarenjem. Odmah je na mjesto izašla je patrola PP Goražde i Hitna služba Županijske bolnice. Ozlijeđeni je prevezen u Županijsku bolnicu gdje je dežurni liječnik konstatirao ozljede u predjelu glave i da je životno ugrožen. U 22:50 sati prevezen je na UKC Sarajevo, priopćeno je iz MUP-a BPŽ-a,

Almirov stariji brat je Admir Raščić koji je nosio dresove Željezničara, Sarajeva, Borca i drugih klubova.

Njihov otac Muhidin je član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH i predsjednik IO Nogometnog saveza Bosansko-podrinjske županije.

Kako je ispričao, Almir je krenuo po suprugu koja je bila kod punice, a onda su ga na putu do auta napali.

Ne znam, neka sačekuša. Pošao je po ženu i mlađeg sina, starijeg je ostavio u stanu, sreća. Sve se dogodilo između zgrada. Išao je prema autu, netko je naišao… tko je što je, ne znam, rekao je Muhidin Raščić za Avaz.