Home Lifestyle Petar Grašo o odnosu s Danijelom Martinović: ‘Ja nisam ni sa kim...

Petar Grašo o odnosu s Danijelom Martinović: ‘Ja nisam ni sa kim u svađi’

SHARE

U srijedu navečer održana je dodijela Music Awards Ceremony u Beogradu, a okupila je najveće regionalne zvijezde. Na događaj je stigao splitski pjevač (koji je i nominiran) u pratnji svoje supruge, skladateljice Hane Huljić a jedno od rijetkih njihovih javnih pojavljivanja izazvalo je veliku pozornost

Hana Huljić Petar Grašo spremaju se za krštenje svog prvog djeteta, djevojčice Albe koja se rodila u srpnju prošle godine. Već se danima piše o tom njihovom velikom danu a nagađa se da bi se to trebalo dogoditi 19. veljače.

Na pitanje kako teku pripreme za krštenje Albe, ponosni tata je rekao ‘anonimno i stabilno’. Prije četiri dana su, otkrio je, ‘dogovorili preliminarni termin, a prije tri je već izašlo u medijima’. Kae da ne znaju kako sve to skupa zaštititi i da ‘neće biti velike svadbe’ aludirajući na njihovo vjenčanje.

Ispričao je i u kakvim je odnosima s Danijelom Martinović s kojom je bio u vezi 25 godina. ‘Ja nisam ni sa kim u svađi. Uvijek smo mi u dobrim odnosima’, poručio je za Story.