Home Život Bolesni Ćiro Blažević: Borim se, ali znam da nemam šanse. Neću dočekati...

Bolesni Ćiro Blažević: Borim se, ali znam da nemam šanse. Neću dočekati rođendan

SHARE

Trener svih trenera, legendarni Miroslav Ćiro Blažević u društvu svog sina svako prijepodne prošeće centrom Zagreba. Već dugo vremena se bori s rakom, ali se ne predaje iako priznaje kako nema prevelike šanse. U srijedu je u pratnji svog sina Miroslava šetao gradom, nekoliko novinara ga je pozvalo na kavu, ali Ćiro nije mogao…

 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

 

– Žao mi je, sine, više ne izlazim van. Jedino još idem na infuziju. Braco me vodi, a ja se brzo umaram. Moram se odmoriti svakih pet metara. Vama je samo do za*ebancije, a ja se borim iako znam da nemam nikakve šanse. Nisam siguran da ću dočekati 9. ili 10. veljače. Drago mi je da mislite na mene, sve vas ljubim – poručio je Blažević.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

 

Naime, 9. ili 10. veljače bi trebao proslaviti rođendan, službeno je u dokumentima upisano 10. veljače, no Ćiro je nekoliko puta objasnio kako se njegov otac Mato malo više zadržao u kafiću pa ga je kod matičara upisao dan kasnije.

Brončani izbornik iz Francuske otkrio je kako se mora razgibati da ne provede dan u bolovima, a sve teže ustaje iz kreveta i treba nečiju pomoć.

– Shvatio sam da ne mogu više. I to hendikepira u mnogočemu, ali se sjetim svoje starosne dobi, i znam da se čak moram čuvati i od rekreativnih aktivnosti – izjavio je nedavno u emisiji Zdravlje na kvadrat.