Home Društvo VIDEO: Baka Vinka vozi fiću i bagija, a s unukom snima videa...

VIDEO: Baka Vinka vozi fiću i bagija, a s unukom snima videa za Youtube

SHARE

Baka Vinka iz okoline Niša ima 80 godina, ali je to ne sprečava da se dobro zabavlja. Ona voli da se s unukom Jovanom provoza u njegovim zanimljivim vozilima.

Jovan Mitrović je, inače, postao poznat javnosti i ljubiteljima automobila zbog njegovog crvenog “fiće” kojim se prošlog mjeseca odvezao na Kopaonik i tamo pokazao zavidne mogućnosti ovog legendarnog automobila po snijegu.

On je na svoj Instagram profil izbacio sliku baka Vinke i njega kako ona upravlja bagijem. Zanimljivo je da je baka Vinka vozač amater, ali to očigledno ne predstavlja problem, što je naišlo na velike simpatije pratilaca na Instagramu.

Vinka kaže da u mladosti nije imala priliku da vozi automobil jer su uvijek živjeli na selu i te poslove obavljali su drugi članovi obitelji.

U jednom od klipova našalila se ova baka i kaže da su joj ranije davali da vozi samo volove na ispašu. Unuk Jovan joj je, međutim, prvi put dao volan u ruke i svojski se potrudio da joj objasni kako da “tera” automobil.

Oni koji već poznaju baka Vinku iz Jovanovih klipova, koja živi u podnožju Suve planine, znaju da baka Vinki leže i drugi modeli pored bagija. Prije četiri mjeseca baka Vinka se provozala i poznatim “fićom”.

Unuk Jovan ne odustaje od ideje da baka nastavi da vozi i druge automobile i najavljuje nove avanture sa svojom baka Vinkom.

“Baka Vinka ima puno fanova, stalno ljudi pitaju kada će ona ponovo nešto novo da vozi. Ja volim da je snimam i volim da pokažem ljudima kako i naše bake u 80 godina umiju štošta da urade, kako su odlučne i hrabre, a ujedno i željne dobre zabave i smijeha u ova siva vremena. Baka i ja se dobro zabavimo snimajući i slikajući se, njoj to malo promjeni svakodnevnu rutinu koju ona ima, jer brine o domaćinstvu i puno toga uradi u toku dana. Ja je puno volim i na ovaj način pokušavam da na zabavan način provodimo vrijeme”, rekao je Jovan za Niške vesti.