Home Vijesti Bomba bačena na polikliniku doktora Bevande

Bomba bačena na polikliniku doktora Bevande

SHARE

Eksplozivna naprava koja je sinoć uznemirila mnoge Mostarce bačena je na balkon poliklinike Endo-Plus u vlasništvu obitelji Bevanda.

Poznati mostarski liječnik i bivši dekan Medicinskog fakulteta Milenko Bevanda za hercegovina.info potvrdio je da je bomba bačena na balkon njegove poliklinike.

“Da, to je istina. Vjerujte da ja to nisam htio ni gledati i teško mi je trenutačno o tome pričati”, rekao nam je.

Upitan o motivima napada, dr. Bevanda je kazao kako ne bi ništa špekulirao.

“Stvarno nemam pojma, ja sam običan liječnik. Svi koji me znaju mogu reći da sam svima pomogao, a nikome nisam štetu napravio. Tako da s te strane sigurno nije ništa, a što je drugo u pitanju valjda će netko drugi reći konkretnije. Ne mogu nagađati o stvarima, znam da su se iznenadili svi koji me poznaju. Treba vidjeti o čemu se radi, je li ciljano ili je greška, ali to je već na drugima…”, istaknuo je Bevanda.

Bomba je bačena u središtu Mostara u večernjim satima u 21.55 na adresi Ante Starčevića. U zgradi gdje se nalazi poliklinika žive brojni stanari u stambenom objektu ‘Mljekara’, dok se u neposrednoj blizini te prometne ulice nalaze i mostarski vatrogasci, brojni drugi stambeni i ugostiteljski objekti.

Policija je na mjestu događaja napravila očevida, a kako su naveli trenutačno poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Kako je za hercegovina.info potvrdio glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić, prilikom napada nije bilo ozlijeđenih osoba.