Home Društvo Hrvatica (14) šokirala žiri njemačkog ‘The Voicea‘: ‘Naježila sam se od glave...

Hrvatica (14) šokirala žiri njemačkog ‘The Voicea‘: ‘Naježila sam se od glave do pete’

SHARE

Popularno pjevačko natjecanje ‘The Voice’ u Hrvatskoj se sprema za novu sezonu, a u drugim zemljama one se već emitiraju, a natječu se i naši građani. Tako je na njemačkom Voiceu namijenjenom djeci nastupila Hrvatica Emma Filipović. Emma je na audiciji na slijepo u roku od 30 sekundi pridobila sve članove žirija te dobila ovacije publike. Dugokosa vesela djevojka u ružičastoj hoodici i širokim trapericama pokorila je berlinski studio, te dobila doslovno milijune pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Njezini roditelji Žaklina i Zoran te brat Daniel bili su iza pozornice te pratili njezinu energičnu izvedbu Eminemovog hit singla ‘Mockingbird‘, a Emmin nastup već je drugi dan bio prvi u trendingu na njemačkom YouTube-u te na Tik Toku samo jedan njezin video ima više od 6 milijuna pregleda.

– Ova djevojka je čarobna… Pokazala je kako se rapa… Kako dijete može biti toliko kul?… Naježila sam se od glave do pete. Ova mala je bolja od Eminema – samo su neki od komentara nakon treće epizode ove sezone Voicea.

Član žirija Alvaro Soler, poznati njemački pjevač, pozvao je Emmu na bis te su skupa otpjevali istu pjesmu i još jednom oduševili publiku. Djevojka je bila nevjerojatno samouvjerena, a ako je i imala tremu, jako ju je dobro skrivala.

Dodajmo i da je posebno uzbudljiv bio sam Emmin dolazak na Blind Audition (audiciju na slijepo). SAT1 produkcija ju je iznenadila u Beču i uvjerili su je da ju vode na casting za filmsku ulogu, a u stvari je dobila poziv za Blind Audition showa Voice.

– Probaj zamisliti da stojiš ispred ogromnih vrata, jako uzbuđena, ona se otvaraju, ti staješ uz mikrofon, a ispred tebe su četiri velike stolice. Draga Emma, dobila si pozivnicu u Voice Kids – rekla joj je voditeljica. Kad je otkrila o čemu se radi djevojka je doslovno počela skakati od sreće.

U žiriju njemačkog talent showa su poznati njemački pjevači Lena Meyer-Landrut, koja je sa samo 19 godina 2010. s pjesmom ‘Satellite‘ pobijedila na Eurosongu u Oslu, Wincent Weiss te Smudo i Michi Beck iz njemačkog hip hop benda Fantastischen Vier. Potonji dvojac je Emma izabrala za mentore u daljnjem natjecanju

Inače, Emma s roditeljima živi u Beču, a i ovaj Uskrs provest će u Lijepoj Našoj u društvu obitelji. Emma je učenica 1. razreda Akademske gimnazije u kojoj pored njemačkog jezika uči engleski, francuski i latinski. Engleski zna gotovo kao materinji jezik jer je išla u dvojezičnu školu, što joj je pomoglo i kod ovog nastupa. Dodajmo da je repom Emmu zarazio brat Daniel te ju je učio tehnike pjevanja te joj tako pomogao i pripremio je za ovaj nastup.