Home Društvo Ubojstvu u Tuzli: Sukobio se s muškarcem pa ga ubio, policija ispituje...

Ubojstvu u Tuzli: Sukobio se s muškarcem pa ga ubio, policija ispituje uhićenog

SHARE
Ubojstvu u Tuzli: Sukobio se s muškarcem pa ga ubio, policija ispituje uhićenog

Ubojstvu u naselju Miladije u Tuzli koje se dogodilo sinoć, prethodio je sukob između napadača i žrtve, potvrđeno je iz policije.

Naime, sinoć oko 19:40 sati u stanu u ulici Mitra Trifunovića Uče došlo je do upotrebe vatrenog oružja, a tom prilikom jedna osoba je smrtno stradala.

Kako je priopćeno iz Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije, muška osoba I.K. rođena 1995. godine iz Tuzle usmrćena je najvjerojatnije pucanjem iz vatrenog oružja, nakon kraćeg sukoba sa osumnjičenim E M. koji je rođen 1992. iz Tuzle.

“Osumnjičeni E. M. je uhićen, a u tijeku je kriminalistička obrada. Uviđaj na mjestu događaja obavila je sinoć dežurna tužiteljica Tužiteljstva TŽ u suradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TŽ”, naveli su iz županijske policije, prenosi Klix.ba.

Kako su službeno precizirali iz policije, obavljena je obdukcija tijela preminulog I.K., a nalaz i mišljenje vještaka će biti dostavljen Tužiteljstvu TŽ.

Osumnjičeni će u biti predan u nadležnost Tužiteljstva, te će biti donesena naredba o provođenju istrage, a isti će biti ispitan na okolnosti sinoćnjeg događaja.