Home Crna kronika Vozač se zabio u kuću, majka i dijete teško ozlijeđeni

Vozač se zabio u kuću, majka i dijete teško ozlijeđeni

SHARE
Vozač se zabio u kuću, majka i dijete teško ozlijeđeni

Majka i dijete teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koju je skrivio vozač koji se automobilom zabio u zid kuće.

Kako su otkrili u međimurskoj policiji, dijete je zadobilo teške ozljede opasne po život.

“2. listopada, zaprimljene su prijave ozljeda Županijske bolnice Čakovec iz kojih je vidljivo da je u prometnoj nesreći u srijedu, 13. rujna, u Novom Selu na Dravi, 24-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede, a dijete teške tjelesne ozljede opasne po život.

Spomenuta nesreća dogodila se u srijedu, 13. rujna, u 12:40 sati u Novom Selu na Dravi, na raskrižju Prvomajske ulice i Ulice dr. Vinka Žganca. Slovenski državljanin (27) upravljao je osobnim automobilom, slovenskih nacionalnih oznaka, kolnikom Ulice dr. Vinka Žganca.

– Oglas –

Dolaskom do raskrižja s Prvomajskom ulicom automobilom je djelomično sišao izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom automobila udario u zid kuće. U trenutku nesreće 26-godišnji vozač je prevozio dijete koje nije bilo smješteno u posebnoj sigurnosnoj sjedalici.

Vozilom hitne medicinske pomoći 24-godišnja putnica iz osobnog automobila te dijete prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje su zadržane na daljnjem liječenju.

– Oglas –

Protiv vozača, 26-godišnjeg slovenskog državljanina, zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su u srijedu u policiji.

Danica.hr

– Oglas –