Home Crna kronika Mladić došao s trudnom djevojkom u bolnicu pa urlao na liječnicu da...

Mladić došao s trudnom djevojkom u bolnicu pa urlao na liječnicu da će ju ubiti

SHARE
Mladić došao s trudnom djevojkom u bolnicu pa urlao na liječnicu da će ju ubiti

Dvadesetpetogodišnji mladić ovih je dana na Općinskom sudu u Varaždinu osuđen zbog divljanja na hitnoj pomoći u Ivancu, mjestu kraj Varaždina. Prema presudi, incident se dogodio još u prosincu 2021. godine, tada je proveo jedan dan u zatvoru te je uz mjere opreza pušten da se brani sa slobode, piše index.hr.

D. C. je na hitnu pomoć stigao pijan, kao pratnja trudnoj djevojci, te je, nezadovoljan njenim prijemom liječnici i medicinskom tehničaru vikao da će ih ubiti. Te je riječi u više navrata ponovio, a zatim je nastavio s urlanjem i razbijanjem inventara.

Tako je nogom prvo udario u vrata na hodniku hitne službe, “uslijed čega su na istima nastala oštećenja u vidu savinuća na metalnom prihvatniku brave, a potom u ulazna vrata u prostorije hitne medicinske pomoći, uslijed čega su na istima nastala oštećenja u vidu otkinuća drvenog dovratnika, oštećenja na cilindričnoj bravi i savinuća bočne ploče brave, vijaka i samog cilindra, oštetivši Zavod za hitnu medicinu varaždinske županije za iznos od 5.000,00 kuna.”

Na kraju je dobio samo uvjetnu osudu od jedne godine zatvora, s rokom kušnje od tri godine. Uz to, Zavodu za hitnu medicinu varaždinske županije mora isplati iznos od 663,61 eura te nadoknaditi 66 eura sudskih troškova.

– Oglas –