Home Gospodarstvo FOTO: Fitness Anny organizirao seminar u Zagrebu: „Kako biti jaka i uspješna...

FOTO: Fitness Anny organizirao seminar u Zagrebu: „Kako biti jaka i uspješna žena“

SHARE

Za zahvalu svim našim divnim klijenticama, svim ženama koje nas svakodnevno podržavaju Fitness Anny organizirao je besplatni seminar u Zagrebu, kako bismo ženama pokazali odakle smo krenuli i koliko put prema uspjehu ponekad zna biti trnovit.

Seminar je održan pod nazivom „Kako biti jaka i uspješna žena“, te smo u samom nazivu ženama htjeli pokazati na koji način krenuti prema bilo kakvom poslu i kako sebe izgraditi.

Uz više predavača na seminaru, naša trenerica Ilijana Bodlović bila je vrhunac svega. Toliki vrisak tijekom ulaska trenerice i tolika energija je nešto neopisivo.

Kroz seminar smo htjeli pokazati koliko je svaki početak težak posebno kada krenemo u bilo kakav posao, no na tome putu su koraci naši i zato se trebamo boriti da ti koraci budu jaki i čvrsti kako bismo uspjeli u onome što smo naumili.

Kada smo krenuli s organizacijom seminara, smatrali smo da će taj broj biti od nekih 100 žena, no otvaranjem prijava za seminar u vremenskom periodu od 2 sata  popunili smo najveću dvoranu Hotela Antunović, te smo bili primorani zatvoriti prijave. S velikim brojem prijavljenih smo bili zaista iznenađeni, no ovo je bila samo kruna našega rada.

Dobili smo dosta upita zašto je seminar bio besplatan. Mi smo se odlučili na taj korak jer smo na neki način htjeli zahvaliti svim ženama koje nam daju podršku i povjerenje.

Osjećaj na samom seminaru, emocije svih tih žena, te vidjeti toliki broj žena koje nam daju podršku na jednome mjestu je nešto što nam nitko ne može platiti.
Svaka naša klijentica nam vrijedi puno, svakoj se trudimo pristupiti individualno i zaslužiti potpunu podršku i pažnju koju jedna žena zaslužuje.

I baš kao što je trenerica na seminaru rekla „Moje žene meni nisu pokemoni“.  Vodimo se time i želimo reći svakoj ženi, svakoj osobi na ovoj planeti: VRIJEDIŠ, BAŠ TAKVA KAKVA JESI!
Popločaj stazu kojom hodaš s najljepšim cvijećem i kreni ostvarivati svoje snove, JER TI TO MOŽEŠ!