Home Auto BMW XM Mystique Allure potpisuje Naomi Campbell, sve u duhu mode!

BMW XM Mystique Allure potpisuje Naomi Campbell, sve u duhu mode!

SHARE
BMW XM Mystique Allure potpisuje Naomi Campbell, sve u duhu mode!

Jedinstven model zamišljen je u suradnji između britanskog supermodela i bavarske marke…

Blistave filmske premijere, zvijezde koje krase crveni tepih i vozilo visokih performansi koje jednako glamurozno izgleda. Cannes Film Festival poslužio je kao mjesto za svjetsku premijeru BMW XM Mystique Allure.

Ova jedinstvena kreacija temelji se na prvom sportskom automobilu visokih performansi BMW M odjela kojeg pokreće M HYBRID pogonski sustav. Spajajući progresivni luksuz s ekstravagantnim izgledom, inspiriran je britanskim supermodelom Naomi Campbell, dizajniran korištenjem ekskluzivnih materijala iz svijeta visoke mode i ima jedinstveni soundtrack osmišljen u suradnji sa skladateljem filmske glazbe Hansom Zimmerom.

BMW XM Mystique Allure potpisuje Naomi Campbell, sve u duhu mode!
Foto: BMW

Partnerstvo je poduzelo svoje prve korake prošle godine s kampanjom za lansiranje “Dare to be You” za BMW XM, koja u središte stavlja samopouzdanje da budete ono što jeste i idete svojim putem.

Inače, BMW XM Mystique Allure je prvo vozilo u povijesti marke koje je dizajnirano korištenjem materijala iz industrije visoke mode. Ova neobična poveznica prikazuje BMW XM u potpuno novom svjetlu: ekspresivan, avangardan – i moderan i luksuzan u jednakoj mjeri.

Nadahnut Naominom omiljenom bojom, vanjski izgled vozila krasi duboko zasićena ultramarin nijansa, naglašena sjajnom mat završnom obradom. Suvremeni prijevod materijala visoke mode od proizvođača luksuznog tekstila, dizajn besprijekorno donosi unutrašnjost prema van, s bogatim baršunom i svjetlucavim Frozen metalik šljokicama koje bacaju nijanse u rasponu od intenzivne ljubičaste do duboke ultramarine nijanse. To je moda…

Autor