Home Šport Humane zvijezde Hrvatske i BiH sutra igraju za opremanje centra ‘Duga’: Stižu...

Humane zvijezde Hrvatske i BiH sutra igraju za opremanje centra ‘Duga’: Stižu poznata imena

SHARE
Humane zvijezde Hrvatske i BiH sutra igraju za opremanje centra ‘Duga’: Stižu poznata imena

Autor: Dnevno.ba/Fena

Na Gradskom stadionu u Novom Travniku, sutra s početkom od 17 sati, okupit će se značajna imena javnog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske, sve s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za opremanje prostorija JU Edukacijsko-rehabilitacijskog centra “Duga” Novi Travnik.

Odigrali smo više od 150 utakmica, na kojima smo prikupili više od 1.700.000 eura, a sve je otišlo u dobrotvorne svrhe. Ovo je sjajan pokazatelj koliko ima humanih ljudi među nama i humanih zvijezda, jer ponekad je toliki interes pa je teško izabrati tko će igrati, jer svi žele pomoći“, kazao je Mate Bulić.

Ovo je drugi nogometni susret koji se igra između ove dvije reprezentacije. Na utakmici u Travniku 2022. godine, dogovoreno je da se ovi susreti igraju svake dvije godine. „Mi smo do sad odigrali 120 utakmica i svaki put odaziv je zaista dobar. Rezultat je u drugom planu, najvažnije od svega da je dobra ideja prepoznata. Uvjeren sam kako će ovo biti istinski spektakl“, dodao je Sinan Sinanović.

‘Najvažnije poslati dobru poruku i pomoći’

Općina Novi Travnik domaćin je susreta i prema riječima načelnika Stjepana Duje, najvažnije je poslati dobru poruku i pomoći u opremanju Centra „Duga“. „Općina je podržala ovaj značajan događaj, drago nam je što smo mi ove godine domaćini. Najvažnije od svega je pomoć štićenicima Centra, a ovo je samo dodatak onome što mi radimo kada je u pitanju ulaganje u ovu ustanovu. Vjerujem kako će se svi dobro zabaviti i nema sumnje kako će misija biti ispunjena“, dodao je načelnik Dujo.

Detaljan popis nisu željeli otkrivati niti iz jednog tima, ali najavili su kako će za HZ Hrvatske između ostalog nastupiti: Goran Vlaović, Miroslav Škoro, Jerko Leko, Mate Neretljak, Robert Špehar, Mario Lučić, Amir Kazić Leo, Miroslav Bičanić.

Humane zvijezde BiH također imaju veliki popis igrača, a na njemu se nalaze i: Elvir Bolić, Vedin Musić, Damir Špica, Edin Mujčin, Nihad Alibegović, Velibor Pudar, Almir Tolja, Darko Ljubojević, Bakir Beširević, Marko Topić, Muhamed Konjić, Nikola Nikić, Darko Maletić, Samir Bekrić, Mirsad Dedić, Ivo Džidić, Alen Škoro, Nermin Šabić, Đelaludin Muharemović, Zajko Zeba.

Katić i Lasić posjetili Novi Travnik. Potpisali su tri projekta vrijedna 1,5 milijuna KM

Iz Udruge „Pront“, koja su organizatori ovog susreta, ističu kako je cijena ulaznica 10 KM i kako očekuju veliku posjećenost. Podsjećaju kako je prije 2 godine ovaj susret pratilo više od 4.000 gledatelja. Ove godine omogućen je i TV prijenos uživo putem RTV HB. Za sutra su najavljena i brojna iznenađenja.

Autor: Dnevno.ba/Fenagoogletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1544621488181-7’); });googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1544621488181-8’); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById(‘monadplugscript’);if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement(‘script’);mpn_ns.id=’monadplugscript’,mpn_ns.type=’text/javascript’,mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src=’//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v=’+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName(‘script’)[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}

ga(‘send’, ‘event’, ‘Monad_underarticle’, ‘pageview’);

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});