Home Društvo Bivši vratar Zrinjskog na pragu transfera u Ligu petice

Bivši vratar Zrinjskog na pragu transfera u Ligu petice

SHARE

Iz Španjolske stiže zanimljiva informacija o bivšem vrataru Dinama koji se potpuno preporodio u bugarskom nogometu. Radi se o Dinku Horkašu koji je odradio sjajnu sezonu na vratima Lokomotiv Plovdiva što mu je donijelo transfer u Liga peticu.

Horkaš bi naime trebao preseliti u redove španjolskog prvoligaša s Kanarskih otoka, Las Palmas koji ga prati već neko vrijeme. Zadovoljni su njegovim obranama i vide ga kao sjajnu zamjenu za Alvara Vallesa koji će ovog ljeta napustiti klub.

Čini se da je transfer na pragu realizacije, jer je Horkaš već odgledao utakmicu Las Palmasa i Betisa, tvrdi španjolski AS, dok Marca ide korak dalje pa tvrdi da je već odradio i liječnički pregled.

Horkaš će besplatno stići u Las Palmas jer mu je istekao ugovor s bugarskim klubom u kojem je proveo posljednje dvije sezone. Ponikao je u Dinamu, a bio je na posudbama u Zrinjskom, Posušju i Varaždinu.

Dodajmo kako je Las Palmas sezonu okončao na 15. mjestu španjolske La Lige.

Podsjetimo da je ovo već drugi bivši vratar Zrinjskog koji će iduće sezone braniti u ligama Petice, s bozirom da se Nikola Vasilj plasirao u Bundesligu kao vratar St. Paulija.

The post Bivši vratar Zrinjskog na pragu transfera u Ligu petice first appeared on ABCportal.info.