Home Zanimljivosti 31. srpnja večer duhovne glazbe i slavljenja u amfiteatru Herceg etno sela...

31. srpnja večer duhovne glazbe i slavljenja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju Koncert grupe Emanuel i fra Marina Karačića

SHARE
31. srpnja večer duhovne glazbe i slavljenja u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju Koncert grupe Emanuel i fra Marina Karačića

Pod otvorenim nebom predivnog ambijenta amfiteatra u Herceg etno selu u Međugorju u srijedu, 31. srpnja, od 21 sat slušat ćemo i zajedno s grupom Emanuel i fra Marinom Karačićem pjevati najljepše i najpopularnije kršćanske pjesme današnjice na koncertu pod nazivom „Večer slavljenja“.
Globalni klasici kao što su Divan si, Kako divno ime, Kralj kraljeva, Tu sam da te slavim i Naš Bog je velik, te nezaobilazne uspješnice Ti si mene prvi ljubio, Promijeni me ili Pustinja odzvanjat će Međugorjem dan prije početka Mladifesta.
Ulaznice za ovaj koncert puštene su u prodaju na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, dok se online mogu kupiti preko sustava entrio.ba
Također su ulaznice dostupne i na entrio prodajnim mjestima u Mjenjačnicama u Mepas Mall-u i Plaza centru u Mostaru, te Mjenjačnici u Gallery Mall-u u Čitluku.
Prema informacijama entrio prodajnog sustava, već sada za ovaj koncert vlada veliko zanimanje i na njega stižu i ljubitelji duhovne glazbe iz Irske, Švicarske, Njemačke, Austrije, Hrvatske, Srbije, kao i svih dijelova BIH.
U prodaji je ograničen broj ulaznica, stoga je preporuka svima da zbog malog kapaciteta na vrijeme kupe svoju.
Grupa “Emanuel”, najpoznatiji hrvatski kršćanski bend, dobro je poznata grupa svima koji prate scenu kršćanske glazbe u Hrvatskoj. Gosti su mnogih festivala, susreta mladih, duhovnih obnova. Za sebe kažu da su zaljubljenici u kršćansku glazbu, pa sukladno tome samo nju i sviraju.
Zajedno sa miljenikom duhovne glazbene scene fra Marinom Karačićem za 31. srpnja pripremaju #VIŠEODKONCERTA, budući da su ovi događaji davno prestali biti klasični koncerti i postala slavljenja.

Emanuel, jedan od najdugovječnijih duhovnih bendova u Hrvatskoj

– Oglas –