Home Društvo Elektroprivreda HZ HB poziva potrošače na razumniju potrošnju energije

Elektroprivreda HZ HB poziva potrošače na razumniju potrošnju energije

SHARE

Iz odjela za opskrbu električnom energijom Elektrprivrede HZ HB mole se potrošači na razumnu potrošnju energije. Iz Elektroprivrede poručuju kako je opskrba električnom energijom do sada bila u redu te su svi kvarovim koji su se povremeno događali uspješno otklonjeni.

Iz Elektroprivrede poručuju kako imaju razumjevanja za potrebe potrošača uslijed iznimno niskih temperatura koje su pogodile naše krajeve, ali također poručuju kako je važno strpljenje i razumna potrošnja korisnika opskrbe.

Kako je rečeno, najveće probleme s kojima se službe Elektroprivrede susreću prouzrokuje jak vjetar i ekstremno niske temperature.

Hercegovinu je zadnjih dana pogodio val hladnoće koji je između ostaloga odgodio i početak nastave u pojedinim mjestima u županiji Hercegovačko-neretvanskoj do srijede, a u ZHŽ i do ponedjeljka.

Prema vremenskim prognozama niti idući vikend neće donijeti zatopljenje te će se niz hladnih dana nastaviti još neko vrijeme. Prema nekim procijenama ovo bi mogla biti najhladnija zima od 2005. godine.