Home Crna kronika Čudna jada: U Mostaru ukraden stalak za humanitarnu akciju

Čudna jada: U Mostaru ukraden stalak za humanitarnu akciju

SHARE

Plemenita humanitarna akcija koja se pojavila i u gradu na Neretvi “Imaš jaknu ostavi-trebaš jaknu uzmi”, nažalost na pola je prekinuta jer je netko otuđio stalak za jakne u Zaliku, piše Prvi.tv.

Naime na Facebook grupi “Mostarske mame”, jedna od organizatorica ove lijepe akcije, Stella Zelenika objavila je da je uslijed ovog ružnog čina ostala još samo jedna lokacija gdje nekome možete pokloniti jaknu, ili je uzeti ako vam treba. Ta lokacija je u ulici biskupa Čule pored trgovine “Svijet ljubimaca Katy”.

Kako Stella još navodi, stalak je bio dobro zavezan i obilazili su ga svaka 2 do 3 sata i punili jaknama jer su se u Zaliku ponajviše i tražile.

Kada su jakne skinute i okačene na ogradu, stalak je ukraden.

Organizatori navode kako su im stalci bili donirani, te su ih nakon akcije trebali i vratiti. U ulici biskupa Čule od sada će se unositi jedan preostali stalak kako opet ne bi došlo do ovakvog sramotnog čina.

Organizatorice su ipak napisale kako se zahvaljuju svima i da ne odustajemo od doniranja jakni jer ih ljudi i uzimaju i traže.

Mostar se još jednom pokazao kao nesiguran grad,a sakupljačima željeza možemo samo poručiti kako ovaj stalak možda ne vrijedi ni 2,3 KM u pretprodaji. Čudna jada od Mostara grada!