Home Društvo Zajedničkim snagama za bolji život Nikole Raguža

Zajedničkim snagama za bolji život Nikole Raguža

SHARE

Udruga studenata socijalnog rada Zamfis, u suradnji s Udrugom studenata novinarstva Press, koje djeluju pri Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, danas su započeli humanitarnu akciju na kampusu. Članovi su pokrenuli akciju prikupljanja novca za našeg sugrađanina Nikolu Raguža.

Nikola Raguž je mladić koji je prije nepune tri godine stradao u automobilskoj nesreći te se od tada kreće jedino uz pomoć invalidskih kolica. Obitelj je napokon uspjela pronaći nadu za oporavak njihovog sina u Austriji. No, za provedbu operacijskog zahvata potrebna su sredstva u iznosu od 14 tisuća eura.

„Ovom humanitarnom akcijom želimo pripomoći u realizaciji boljeg života ovog mladića. Čast nam je pozvati vas da nam se pridružite te na svoj nesebičan način sudjelujete u provedbi ove akcije“, poručio je predsjednik Zamfisa Marijan Tustonja.

Na Filozofskom fakultetu je postavljena kutija za donacije. Predsjednica Udruge Press Monika Ćubela je naglasila kako se akciji pridružio i Sveučilišni Studentski zbor te će kutije biti postavljene i na ostalim fakultetima do konca ovoga tjedna.

„Također, zbog upita mnogih građana, nastojimo otvoriti i telefonske linije za istoimenu akciju. Nadamo se da ćemo uspjeti, zajedno s našim sugrađanima, ovom mladiću osigurati bolji život“, poručila je Ćubela.

Snaga vodopada je u malim kapljicama koje se drže zajedno!