Home Društvo Blidinje u punom sjaju, skijaške staze spremne

Blidinje u punom sjaju, skijaške staze spremne

SHARE

U Parku prirode Blidinje zima je opravdala svoje ime, napokon je zahladilo i planine je prekrio snijeg, piše blidinje.net.
Vjerujemo da su ljubitelji skijanja i bordanja jedva dočekali promjenu vremena i dolazak prave zime, a samim time i planove za odlazak na skijališta. Mnogim skijašima veliko zadovoljstvo predstavlja upravo skijalište na Blidinju na čijim je stazama samo prirodni snijeg.

Visina snijega je dovoljna, ovih dana je palo novog snijega tako da je velika staza poboljšana u odnosu na protekli vikend. Četverosjed i mala staza su otvoreni svaki dan od 09 do 16 sati, a u subotu će za sve posjetitelje biti noćno skijanje na maloj stazi od 18-21 sat uz DJ/MC Roby. Ukoliko niste ljubitelj nekih od skijaških sportova, boravak u prirodi okružen snježnom idilom je dovoljan kako bi Vam uljepšao dan.

Što se tiče zabavnih večeri, u restoranu „STAZA“ na skijalištu će u subotu nastupiti tamburaški sastav „Zlatne strune“, a u ski baru nakon noćnog skijanja zabava se nastavlja uz DJ/MC Roby.

Ceste prema Blidinju su prohodne i redovito se čiste, vozačima se savjetuje pojačan oprez uz obveznu zimsku opremu.

U nedjelju 22.01.2017.godine organiziran je jednodnevni izlet na Blidinje. Polasci iz Ljubuškog, Međugorja, Čitluka, Mostara i Širokog Brijega.