Home Crna kronika FOTO: Hotel Ero u plamenu, požar podmetnut?!

FOTO: Hotel Ero u plamenu, požar podmetnut?!

SHARE

U 22.25 sati buknuo je požar u prizemlju hotela Ero, točnije na parkingu dva federalna ministarstva, i to obrazovanja i obrta, kao i Porezne uprave FBiH donosi pogled.ba

Tom prilikom pričinjena je veća materijalna šteta. Prema kazivanju zatvorskog čuvara koji je u to vrijeme išao na smjenu i uočio veliki  požar koji je sezao do vrha hotela Ero, obratio se ljudima na recepciji koji su u nevjerici gledali, da bi nakon toga došli drugi polaznici i alarmirali vatrogasce i ostale interventne službe.

Prema viđenom na mjestu događaja zapaljen je otpad koji je ostao nakon renoviranja ovog hotela. Kako nam je rekao čuvar jednog od ministarstava najvjerojatnije se radi o podmetnutom požaru, koji je za posljedicu imao oštećenje tkz. Staklene dvorane hotela Ero i tri vozila Porezne uprave.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spašena je unutrašnjost hotela u kojem su već počele gorjeti zavjese i ostali inventar.

Sreća u nesreći je ta što u hotelu gotovo da i nema gostiju, pa tako nisu trpjeli posljedice gustog dima koji je zahvatio čitav kompleks.