Home Kultura ERONET i ubuduće pomaže Mostar film festival

ERONET i ubuduće pomaže Mostar film festival

SHARE

Hrvatski glumac i direktor Mostar film festivala (MOFF) Slaven Knezović posjetio je HT ERONET u Mostaru gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i rukovoditeljicom Odjela za korporativne komunikacije Misijanom Brkić-Milinković.

Knezović je zahvalio ERONET-u na potpori prošlogodišnjem MOFF-u, koji je, iz filmske revije, prerastao u festival, priopćili su iz ERONET-a.

“Raduje nas potpora ERONET-a koji se i ovaj put pokazao kao društveno odgovorno poduzeće koje iznimno dobro prepoznaje značajne projekte iz područja kulture i umjetnosti. Mislim da smo, zajedno s vama, prošle godine, što se festivala tiče, napravili značajan iskorak, a namjera nam je ove godine MOFF podignuti na još višu razinu”, kazao je Knezović.

Knezović je istaknuo kako je javnost na proteklom MOFF-u posebice privukao studentski program koji je ERONET podržao sa svojim brendom !hej, kao i druženje u Hotelu Mepas nakon otvaranja festivala, dodavši kako se nada da potpora festivalu neće izostati ni ove godine.

Knezović je također najavio i početak snimanja filma “General” o životu generala Ante Gotovine, koji redateljski potpisuje Antun Vrdoljak, a u glavnoj je ulozi proslavljeni Goran Višnjić.

“Dio filma snimat će se i na lokacijama u okolici Livna, a bilo bi dobro kada bi se i ERONET, u skladu sa svojim mogućnostima, uključio u ovaj projekt”, istaknuo je.

Predsjednik Primorac izrazio je punu potporu MOFF-u kazavši kako je na festivalskoj ekipi veliki i odgovoran zadatak – pretvoriti Mostar u središte filmske umjetnosti na ovim prostorima.

“MOFF je jedan od projekata koji ćemo nastaviti podržavati i nadamo se da će ovaj glumački festival, na što organizatori stavljaju poseban naglasak, i dalje rasti i donositi radost umjetnosti u grad na Neretvi. Naravno, tu je i mogućnost suradnje na nekim novim projektima, poput ovoga filma o generalu Gotovini”, kazao je Primorac.