Home Šport Lazar Angelov dolazi u Bosnu i Hercegovinu!

Lazar Angelov dolazi u Bosnu i Hercegovinu!

SHARE

Lazar Angelov, planetarno popularna zvijezda, najtraženiji fitness model i online trener današnjice, broj #1 fitness ikona na društvenim mrežama sa preko 13,4 milijuna Facebook fanova te 4,8 milijuna Instagram followersa, koji je postao sinonim za idealno građeno muško tijelo, dolazi u BiH kao veleposlanik, specijalni gost i zaštitno lice prvog međunarodnog sajma sporta, fitnessa i zdravlja u regiji – ADRIA FIT, koji će se održati 1. i 2.4. u velikom kompleksu Etno Sela Herceg u Međugorju, prenosi ljportal.com.

Sajam će uz veliki broj izlagača posjetiteljima ponuditi i bogati dvodnevni program. U sklopu sajma bit će održana dva natjecanja, Treće prvenstvo jugoistočne Europe u Fitnessu “BALKAN 2017” i Međunarodni kup ADRIA CLASSIC sa bogatim fondom novčanih nagrada na kojem će nastupiti veliki broj natjecatelja iz svih krajeva svijeta.

Organizacijski tim sa potpisivanja ugovora iz Sofije

Također, u sklopu sajma biti će održan dugo očekivani ekskluzivni seminar “Meet Lazar” i Međunarodna konferencija ADRIA FIT – “Sport, fitness, zdravlje” na kojoj će predavanja održati renomirana imena regije dr. sc. Tomislav Madžar, Igor Čerenšek, Tomislav Cvitanušić, dr. Josip Zekić, Ana Kotzmuth i Dijana Ivanišević.

“Sajam ADRIA FIT je najveći projekt ove vrste u regiji i biti će organiziran po uzoru na vodeće svjetske sajmove kao što su FIBO i BODYPOWER.

Za mjesto održavanja prvog sajma odabrali smo Međugorje upravo zbog bliske udaljenosti zračnih luka i zbog same povezanosti sa Mostarom, Sarajevom, Dubrovnikom i Splitom. Iz ovih gradova u suradnji sa fitness centrima i sportskim klubovima imati ćemo organiziran prijevoz autobusima za mlade koji budu imali želju posjetiti sajam, prisustvovati bogatim sadržajima i upoznati Lazara. Na sajmu očekujemo preko 30 000 posjetitelja iz cijele regije.

Svi uključeni u organizaciju sličnih događaja u svijetu znaju koliko je prije svega teško a onda i financijski zahtjevno dovesti ovu zvijezdu koja upravo zbog svojih pažljivo biranih gostovanja izaziva tako veliki interes među medijima i znatiželju među svima koji prakticiraju i promoviraju vježbanje i zdrav način života. Ponosni smo da se možemo pohvaliti da ćemo upravo mi biti prvi u regiji koji su u tome uspjeli. Plan nam je izrasti u nezaobilazno mjesto na karti svjetskih sajmova sporta, fitnessa i zdravlja. Specijalni partner sajma je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine koji je prvi prepoznao veličinu i važnost jednog ovakvog projekta.” izjavio je direktor sajma Adis Jakić.