Home Društvo Klobučanin Hrvoje Čuljak u kvizu “Šifra” osvojio 15 000 kuna

Klobučanin Hrvoje Čuljak u kvizu “Šifra” osvojio 15 000 kuna

SHARE

Klobučanin Hrvoje Čuljak osvojio je 15 000 kuna u kvizu „Šifra“ koji se emitira na HRT-u.

Naime, nakon nastupa u kvizu Potjera u lipnju prošle godine, Hrvoje Čuljak nastavio je sudjelovati na kvizovima, a svoje znanje je testirao u kvizu Šifra.

Riječ je  o kvizu  znanja u kojem natjecatelj u glavnoj igri odgovara na pitanja općeg znanja nastojeći uspješno proći 3 kruga natjecanja i doći do finalne igre u kojoj može osvojiti maksimalnu nagradu od 500.000,00 kuna.

U  emisiji koju smo imali priliku gledati u prošli četvrtak 2.veljače Hrvoje je zaključao svoju prvu šifru, što mu je dalo pravo da krene u nastavak natjecanja kojeg smo gledali večeras.

Hrvoje je nakon odgovora na pet pitanja drugog kruga odlučio nastaviti daljnje natjecanje. Tada mu je voditelj Joško Lokas priopćio da ima četiri točna odgovora od pet što je vrlo izgledno za prolazak dalje.

Od pet pitanja Hrvoje je pogrešno odgovorio samo na pitanje: Koliko je Lazar bio mrtav prije no što ga je Isus vratio u život?

Ponuđeni odgovori su bili – jedan dan, tri dana, pet dana i sedam dana. Hrvoje je odgovorio sedam dana, a točan odgovor je tri dana.

U ponovnom razmatranju svih pet pitanja Hrvoje je promijenio samo jedan odgovor, i to odgovor koji je bio točan, ali ne i onaj pogrešan.
Preostalo mu je pitanje riješiti na hotspotu.
Međutim, Hrvoje je i tamo ponudio isti odgovor na pitanje o mrtvom Lazaru, a još je jedan odgovor iz točnog promijenio u netočni.
S obzirom na točne odgovore na prva tri pitanja osvojio je 15 000 kuna.

Hrvoju čestitamo na hrabrosti i osvojenom iznosu.
A župnik će mu vjerojatno reći „Bibliju u ruke“.

izvor: Radio Ljubuški

Kako je sve izgledalo pogledajte u fotogaleriji