Home Zanimljivosti Traže se Hercegovac ili Hercegovka za “Ljubav je na selu”

Traže se Hercegovac ili Hercegovka za “Ljubav je na selu”

SHARE

Nađite srodnu dušu, a istovremeno reklamirajte svoje imanje i kraj.
Našoj redakciji obratila se produkcijska ekipa popularne RTL-ove emisije “Ljubav je na selu” koja upravo radi na organizaciji nove sezone. RTL-ovci mole da se vijest o novoj sezoni proširi po našemu kraju jer imaju želju ponovno snimati i u Hercegovini u koji ih je još ranije privukla prekrasna priroda, dobri ljudi i druge naše znamenitosti koje su upozznali prošle sezone snimajučći popularnog Cvrcu iz Ružića kod Gruda.

Cilj je da svaka epizoda nove sezone bude svojevrsni dokumentarac u kojemu će zainteresirani muškarac ili žena tražiti svoju srodnu dušu, ali istovremeno prikazati i ljepote i turističku ponudu svoga kraja te reklamirati svoje Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, imanje ili farmu.

Raspon godina prijavljenih osoba ide od nekih dvadeset pa do šezdeset i koju.

Ogromna gledanost ove emisije bi takvom pojedincu zasigurno itekako pomogla u informiranju javnosti o svome poslu i tako omogućila njegovo širenje. Stoga, ako ste zainteresirani, javite se na kontakte istaknute na plakatu, ili ako znate nekoga iz našega kraja tko bi htio sudjelovati u snimanju emisije, svakako mu skrenite poziv na ovaj plakat.

Fotografija Vrgoračke novine.

Izvor: www.hip.ba