Home Zanimljivosti FOTO: ‘I TATA BI SINE…’ Mirta Šurjak provokativnom haljinom ‘zapalila’ internet

FOTO: ‘I TATA BI SINE…’ Mirta Šurjak provokativnom haljinom ‘zapalila’ internet

SHARE

Mirta Šurjak, koja trenutno boravi u SAD-u s Hajdukovom delegacijom na čelu s predsjednikom Ivanom Kosom, Sašom Bjelanovićem te Zlatkom Vujovićem i Ivicom Šurjakom, na Biloj je noći Hajduka u New Yorku oduzimala dah u izazovnoj haljini dizajnerice Monike Sablić.

‘Amerika sva u bilom. Bila noć Hajduka u New Yorku… U biloj toaleti omiljene dizajnerice Monike Sablić. Hvala, ljubice, na predivnoj haljini’, napisala je Šurjak u objavi na Instagramu.

Štovatelji lika i djela poznate novinarke obasuli su je komplimentima. ‘Mirta, izgledaš fenomenalno! 10+’, ‘ I tata bi sine…’ napisali su korisnici, a drugi su im se pridružili u slavlju ljepote Mirte Šurjak. Jedan od korisnika u komentarima je Šurjak ostavio romantičnu posvetu.

‘Zanimljivo je kako mi uvijek nastaniš misli kad legnem i ne razmišljam baš o ničemu, no te najdivnije okice na svijetu i osmijeh koji osvaja nekako pronađu put. Očito si posebna, najposebnije biće na svijetu i želja mog života najveća i najljepša. Mogao bih o bilo kome ili bilo čemu razmišljati u ovo doba, no očito ništa nije tako fascinirajuće i ne zrači tom nekom ljepotom koju ne vidjeh nigdje drugdje. Samo ti’, napisao je očigledno smeteni korisnik Instagrama.

Jutarnji.hr