Home Šport Četiri pogotka na Blatu, a moglo je i puno više

Četiri pogotka na Blatu, a moglo je i puno više

SHARE

U šestoj utakmici zimus, Široki je svladao Velež 3:1. Ranije je igrao protiv Gyirmota (2:2,- 6:7, 11 m), Aluminija (2:1), Kapfenbergera (1:1), Croatije (4:0) i Čapljine. Do prvenstva ostaje zadnja probna utakmicu, protiv Viteza u gostima u subotu. Nije poznato hoće li se susret 1. proljetnoga kola u gostima kod Metalleghea igrati u Travniku ili u Krupi na “plastici”.

Utakmica protiv Veleža bila je zanimljiva. Iako je susret prenosila i jedna lokalna televizija, na tribinama se našlo 300 gledatelja. Sigurno bi ih bilo još da policija nije kao rijetko kad “trenirala strogost”. Valjda iz opreza nakon prekida susreta u Međugorju Sloboda – Velež, policajaca je bilo kao “pljeve”.

Oni su već na mostu na Crnašnici postavili patrolu koja je kontrolirala svakoga tko je krenuo na utakmicu te vraćala sve “nepodobne” i “mokre”. I – sve je bilo mirno. Vrijeme je bilo proljetno, igra domaćih (pa i Veleža) lijepa za oko. Šteta samo što su sva 4 pogotka postignuta u prvih pola sata, ta bilo je još puno prigoda, ali samo za momčad Širokoga (uz tri grede). Širokobriježani su možda bili “posebice inspirirani” zbog loga novog glavnog sponzora Feala na prsima.

Marko Knezović | VL