Home Društvo U Čitluku otvorena renovirana Podružnica Službe za zapošljavanje HNŽ-a

U Čitluku otvorena renovirana Podružnica Službe za zapošljavanje HNŽ-a

SHARE

Jučer je u Čitluku otvorena renovirana podružnica Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije. Realizacijom ovog projekta stvoreni su preduvjeti za implementaciju novog modela rada s klijentima u Podružnici Čitluk, sa naglaskom na savjetodavnu funkciju, a u skladu sa principima Reformskog paketa kojeg implementira Projekat zapošljavanja mladih (YEP) uz podršku Vlade Švicarske.

Renovirana Podružnice Čitluk raspolaže moderno uređenim prostorijama, šalter salom za obavljanje administrativnih poslova, info zonu za informiranje o pravima i obvezama nezaposlenih, urede za savjetodavce u cilju pružanja individualnih savjetovanja, kao i dvoranu za izvođenje grupnih oblika savjetovanja, informiranja i sastanaka sa predstavnicima poslovne zajednice.

Uz suvremenu opremu i educirane zaposlenike, klijenti će ubuduće moći koristiti usluge savjetodavne podrške, kvalitetnije posredovanje i brže administrativne usluge. Primjena novih metoda rada u Podružnici Čitluk će započeti odmah po otvaranju novih prostorija, a Služba je ranije nove procedure i metode rada već počela primjenjivati u Podružnici Mostar – Odjel I.

Otvaranju Podružnice Čitluk prisustvovali su predstavnici Službe za zapošljavanje HNŽ, Federalnog zavoda za zapošljavanje, županijskih i općinskih vlasti, Veleposlanstva Švicarske u BiH i Projekta zapošljavanja mladih (YEP).

HIP.ba