Home Gospodarstvo Hoteli Sunčani Hvar u Hercegovini traže 600 radnika

Hoteli Sunčani Hvar u Hercegovini traže 600 radnika

SHARE

Sunčani Hvar d.d. jedna je od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj, koja u svom vlasništvu posjeduje sedam hotela visoke kategorije, smještenih u gradu Hvaru na otoku Hvaru. Također smo poslodavac koji svake godine zapošljava velik broj sezonskih radnika.

Zbog izuzetno dobroga poslovanja koje je iz godine u godinu sve bolje,  imaju potrebu za većim brojem zaposlenika. Stoga, za sezonu 2017. godine planiraju zaposliti više od 600 sezonskih radnika, a cilj je hotelske tvrtke osigurati što veći broj kvalitetnih radnika na pozicijama:

– konobar
– šanker
– barmen
– sobarica/čistačica
– kuhar

S obzirom na odličnu suradnju koju već godinama imamo sa Zavodima za zapošljavanje diljem Hrvatske prilikom organiziranja Dana otvorenih vrata, ove godine željeli bismo ostvariti suradnju i sa zavodima u Bosni i Hercegovini te se nadamo započeti s još jednom dugoročnom praksom na obostrano zadovoljstvo.

Dani otvorenih vrata održavaju se u područnim službama Zavoda, gdje svim zainteresiranim kandidatima najprije održimo kratku prezentaciju i predstavimo kompaniju i uvjete rada, a potom slijedi i osobno predstavljanje kandidata kroz selekcijske razgovore, priopćili su iz Hotela Sunčani Hvar.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, Dani otvorenih vrata održavaju se u sljedećim terminima:

Mostar – 21. veljače 2017. u 9 sati, prostorije Službe za zapošljavanje HNŽ, Ulica kralja Tvrtka 19
Čapljina – 21. veljače 2017. u 15.30, Općinska dvorana (zgrada MUP-a) u Ulici Gojka Šuška
Grude – 27. veljače 2017. u 13 sati
Široki Brijeg – 28. veljače 2017. u 9 sati, Zavod za zapošljavanje
Posušje – 28. veljače 2017. u 14 sati, Kino dvorana

jabuka.tv