Home Kultura Sprema se bogat karnevalski program u Čapljini

Sprema se bogat karnevalski program u Čapljini

SHARE

Prošle nedjelje započela je 53. manifestacija “Pokladni dani 2017. Trebižat – Čapljina”. U Domu kulture održan je bal pod maskama za najmlađe.

28.veljače u 10 sati vesela skupina pod maskama okupit će se u Domu kulture u Trebižatu. Na sportskom centru u Čapljini pridružit će im se osnovnoškolci, polaznici vrtića i čapljinske mažoretkinje.

“Povorka će proći svim ulicama grada i oko 15 sati trebali bismo biti na Trgu kralja Tomislava pred zgradom Općine Čapljina. Nadamo se da ćemo ondje osvojiti vlast i preuzeti ključeve grada”, kaže Milica Pehar, članica organizacijskog odbora manifestacije.

Nakon toga slijedi druženje i domjenak u Domu kulture. Posljednjeg dana veljače je završnica. “Maškarska republika” mora vratiti ključeve grada.

“Maškarska kolona će ponovno proći s Markom Krnjevalom kroz općinska naselja, a u 21 sat je bal pod maskama. Osim skupine Mejaši, koja će vjerojatno učiniti atmosferu ugodnom i zanimljivom sudionicima bala, svake godine imamo i proglašenje najuspješnijih maski”, dodaje Pehar.