Home Zanimljivosti Zašto žene uvijek idu zajedno u toalet?

Zašto žene uvijek idu zajedno u toalet?

SHARE

Jedna od stvari koja izlascima vikendom zna biti naporna su neviđene gužve u ženskim WC-ima.

Dva su razloga za to: djevojke na WC ne idu samo obaviti prirodne potrebe, već se i našminkati, promijeniti čarape ako su im pukle, razgovarati na mobitel, tračati… I na WC nikada ne idu same.

To nije običan odlazak na WC, to vrlo često izgleda kao organiziranje nekog eventa.

Prvo se mora naći jedna ili dvije prijateljice koje će također ići u toalet. To obično bude jedna od prijatejica koja isto mora obaviti neke stvari u toaletu ili jedna koja usput hoće malo prošetati i vidjeti koga ima.

Nakon što je pronađena ‘pratnja’ počinje operacija ‘odlazak na WC’. Prvo se mora detektirati gdje se WC ‘actually’ nalazi, što isto zna izgledati kao da se nekakva ekspedicija sprema na putovanje za Sjeverni pol.

Toj avanturi nije kraj dolaskom u same prostorije WC-a. Tada počinje potraga za kabinom koja ‘najmanje smrdi, ima toalet papir i donekle je čista’. Naći tako nešto u bilo kojem klubu u dva ujutro preko vikenda je nemoguća misija, i to provjerena nemoguća misija, ali nada umire zadnja. Usput se zna dogoditi malo prepiranje koja će ući prva, ali to obično traje najkraće od svega ranije navedenog i ne događa se baš uvijek.

Međutim, s obzirom na gužve u ženskim WC-ima na kraju se uvijek ulazi u kabinu koja se prva oslobodi, a čekanje isto zna trajati neko vrijeme.

Naime, ako nema toalet papira onda se po torbi traže papirnate maramice, a nakon što se obavi ono za što se u WC i došlo, slijedi provjera je li ispod odjeće sve u redu i na mjestu.

Prostorija u kojoj se peru ruke ne služi samo za pranje ruku. Ta prostorija služi za provjeru svega onoga što se ne provjerava u ‘kabini za prirodne potrebe’, zatim za popravljanje šminke, ‘refreshanje’ s parfemom, popravljanje frizure i na kraju – frendica mora dati svoje mišljenje kako joj frendica izgleda.

Ako prijateljica slučajno krene s primjedbama, sređivanje počinje iznova… I tako u ženskom WC-u bude veća gužva nego na šanku.

Rješenje za cure koje zbilja moraju hitno obaviti samo jednu stvar na WC-u je muški WC. Muški WC-i su u usporedbi sa ženskima ‘oaza mira i tišine’, naravno, ako imaju WC školjku. Najčešće imaju. Ponekad se čovjek mora zapitati je li tamo namjerno stavljena kao ‘školjka za hitne ženske slučajeve’.