Home Zanimljivosti U Ljubuškom se u Hajduk učlanilo više od 200 osoba, sve proslavljeno...

U Ljubuškom se u Hajduk učlanilo više od 200 osoba, sve proslavljeno bakljadom

SHARE

Akciji koju su pokrenuli prijatelji Hajduka, odazvali su se brojni Ljubušaci i Ljubušanke, vidljivo je s Facebook stranice Društva prijatelja Hajduka.

 

Prema njihovim posljednjim objavama, u Ljubuškom se učlanilo više od 200 osoba, a sve je začinjeno prigodnom bakljadom.

 

Prijatelji Hajduka su se potrudili da akcija bude dobro popraćena, po Ljubuškom su uoči učlanjenja postavili brojne transparente, a

akcija učlanjenja se nastavlja u Čitluku za nekoliko dana.

 

Podsjetimo, organizatori akcije, koja se provodi diljem regije, putem Facebook eventa i stranice “Budi član” pozivali su sve prijatelje, simpatizere i navijače Hajduka iz Splita da se pridruže akciji te postanu član odnosno produže svoje članstvo u velikoj hajdučkoj obitelji.
Među onima koji su podržali ovu inicijativu našlo se bivših i sadašnjih nogometaša, legendi Hajduka, ljubuških sportaša i sportskih timova, te osoba iz javnog života.

 

Što se tiče Ljubuškog, osim momčadi Izviđača, koja je zajedničkom fotografijom pozvala na učlanjivanje, tu su i bivši igrač ljubuške Sloge a sadašnji član Hajduka II, Kristijan Puljić i ljubuški košarkaš sa adresom u Estoniji, Domagoj Bubalo.

Fotografija BUDI ČLAN.

Udruga “Naš Hajduk” je u 2016. godini brojala preko 43.000 članova, te je postala djelomični vlasnik kluba sa 24.53%, a u tekućoj godini organizatori se nadaju obaranju rekorda od prošle godine.