Home Šport Uvijek vjerni – Nema više skandiranja “ZA DOM SPREMNI”

Uvijek vjerni – Nema više skandiranja “ZA DOM SPREMNI”

SHARE

Udruga „Uvijek vjerni Herceg Bosna“ je održala redovni sastanak kao i skupštinu podružnica. Nakon nedavno održanog sastanka s podružnicama u inozemstvu (Sttutgart) ovaj put je uslijedio posjet hrvatskom kraljevskom gradu Jajcu i njihovoj podružnici koja je organizirala sami sastanak kao i druženje za naše povjerenike podružnica s teritorija BiH.

Sastanku je nazočilo i izaslanstvo HNS-a koje je predvodio Boris Durlen te su u otvorenom i srdačnom razgovoru koji je predvodio predsjednik udruge Ilija Perković donijeti sljedeći zaključci i naputci za članove i sve istinske navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

uvijekvjerni2-03032017

1. Nakon desetljeća postojanja nogometne igre i generacija naših djedova i očeva koji su u mašti sastavljali reprezentaciju Hrvatske i sanjali da uopće netko nastupi pod tim imenom, privilegija je nas koji danas živimo da možemo navijati za našu reprezentaciju i naše sjajne nogometaše. Suludo je koristiti reprezentaciju i njene nastupe za razračunavanja koja nemaju veze s nama navijačima i nogometom kao sportom.

2. Utakmici s Ukrajinom pristupiti kao i uvijek kako to radi klub navijača „Uvijek vjerni“ a to je s punim respektom i poštovanjem prema protivniku i njegovim navijačima koji dijele slične probleme kakve smo i mi imali kroz našu povijest. Pozivamo sve navijače i naše članove na fer i korektno navijanje te suzdržavanje od povika „ZA DOM SPREMNI“ kojeg se ne odričemo i to ćemo ponoviti pred bilo kim u bilo kakvoj situaciji i braniti s argumentima, ali trenutna situacija je takva da ukoliko dođe do skandiranja pozdrava ZDS moglo bi rezultirati izbacivanjem reprezentacije iz kvalifikacija.

uvijekvjerni3-03032017

3. Povjerenici će se staviti na raspolaganje za organizaciju putovanja i prikupljanje zainteresiranih prijava članova za odlazak na utakmicu. U Zagrebu će se svi članovi koji organizirano budu išli iz Herceg Bosne okupiti zajedno te posjetiti multimedijalni muzej hrvatskog nogometa i zajedno krenuti prema Maksimiru.

Udruga će blagovremeno putem medija, svojih web stranica te facebook profila obavijestiti zainteresirane o svim potrebnim informacijama u vezi karata i putovanja.

Udruga i predsjednik se posebno zahvaljuje članovima i podružnici Jajce te djelatnicima cafe Hollywood koji su nas srdačno ugostili u ovom prelijepom gradu i koji ćemo rado opet posjetiti.

uvijekvjerni4-03032017

Razgovor s izaslanstvom saveza je bio konstruktivan, a komunikacija će se nastaviti i dalje, otvoreno i transparentno a sve u cilju boljitka nogometa i hrvatskih navijača.

Molimo sve povjerenike i zainteresirane da zbog velikog interesa i organizacije putovanja naprave prijave i popise za ulaznice najkasnije do 15.3.2017., priopćeno je iz Kluba navijača „Uvijek vjerni Herceg Bosne“.

Autor: Dnevno.ba