Home Život 5 stvari koje muškarci primijete tijekom seksa, ali neće to priznati

5 stvari koje muškarci primijete tijekom seksa, ali neće to priznati

SHARE

1. Reakcija na njihova nesavršenstva. Ne pucaju svi muškarci od samouvjerenosti kada se razodjenu pred ženom. Baš kao i pripadnicama ljepšeg spola, dogodi im se manjak samopouzdanja u intimnim trenucima. Dok se mi pitamo vide li oni naše neobrijane noge, oni razmišljaju o tome smetaju li nam njihovi pivski trbuščići i jesmo li uistinu zadovoljne veličinom njihove muškosti. Uočit će i preispitivati svaki naš pogled koji sleti na dio tijela s kojim nisu zadovoljni.

2. Vaša nesavršenstva. Da, primjećuju celulit, neobrijane dlačice, prištiće, šlaufiće… Međutim, stvarno ih nije briga to. Dok mi sve navedeno doživljavamo kao neku veliku manu, oni se uopće ne zamaraju time i prihvaćaju naša tijela baš takva kakva jesu.

3. (Ne)zadovoljstvo u intimnim trenucima. Muškarci vole dobiti potvrdu da ste zadovoljni pa željno iščekuju vaše glasne uzdisaje ili poljupce i dodire koji govore “želim još”. Ako se dosađujete u krevetu s njim, to mu neće promaknuti, ali velika je vjerojatnost da vas neće pitati zbog čega niste uživali i kako to može promijeniti. Nemojte se sramiti prvi povesti razgovor o toj temi jer zaslužujete biti potpuno zadovoljni sa svojim seksualnim životom. Provjerite koja vještina garantira savršeni seks.

4. Uloženi trud. Na veliku sreću žena, postoje muškarci koji se uistinu vole posvetiti svojim partnericama tijekom seksa i napravit će sve što je u njihovoj moći kako bi one maksimalno uživale jer im je njihovo zadovoljstvo prioritet. Naravno, najbolji seks je onaj u kojem oba partnera jednako uživaju pa “vrijedan” muškarac voli kada mu partnerica uzvrati istom mjerom. Ako se to rijetko događa, osjećat će se pomalo prevareno je uvijek sam odrađuje sav posao.

5. Emocije nakon seksa. Baš kao i tijekom seksa, vaše zadovoljstvo vole vidjeti i nakon intimnog odnosa. Seks stvara posebnu povezanost među partnerima koja se lako može osjetiti, a muškarci će itekako primijetiti i njezin nedostatak, donosi Zadovoljna.hr.