Home Crna kronika Banjolučanin se predozirao u WC-u kafića u mostarskoj Orci?

Banjolučanin se predozirao u WC-u kafića u mostarskoj Orci?

SHARE

Danas je u mostarskoj bolnici preminuo Banjolučanin Dragan L. zvani Dačo (40), porijeklom iz Donje Dragotinje kod Prijedora, koji je još u četvrtak zatečen u nesvijesti u WC- u jednog od kafica u stambeno- poslovnom centru Orca, doznaje Pogled.ba.

Prema neslužbenim informacijama, policija sumnja na predoziranje. Međutim, točan uzrok smrti mogao bi se znati tek nakon obdukcije tijela, koju je tužitelj već naložio.

Kako nam je navelo osoblje kafića, njima nepoznati muškarac je oko 16 sati u prolazu zatražio do tolate, a budući da dugo nije izlazio, otišli su za njim provjeriti u čemu je problem. No nitko im nije odgovarao iza zaključanih vrata. Najposlije su provalili vrata i alarmirali interventne službe koje su ga na mjestu događaja više od pola sata reanimirali i žurno odvezli. I osoblje je večeras ostalo zatečeno tužnom viješću iz bolnice.

Inače, 40- godišnji Dragan, koji je inače rođen u Njemačkoj, i ranije se spominjao u crnim kronikama zbog niza razbojstva i krađa, a zbog čega je u jednom slučaju, unazad devet godina bio osuđen na ukupno 6 godina zatvora.  Također, spominje se i da je bio na tjeralici.

R.Soldo | Pogled.ba