Home Zanimljivosti Erotske priče naših doktora: ŽENA (32): Uzmi tabletu za potenciju, napaljena sam...

Erotske priče naših doktora: ŽENA (32): Uzmi tabletu za potenciju, napaljena sam MUŽ (65): Je, pa da umrem na postelji od infarkta

SHARE

Ovo su tri priče dvaju liječnika o seksualnim problemima njihovih pacijenata. U triljskom kraju ordinirali su brojni liječnici. Među njima samo jedan je Doktor. To je Mijo Bogdanović, narodni liječnik kojemu je gotovo 80 na leđima, a koji je još davne 1972. godine u Trilju otvorio privatnu ordinaciju. U ambulantu Doktora dolazilo se kao na hodočašće jer je kao liječnik bio na dobrom glasu. Kroz 50-ak godina liječenja ljudi dr. Mijo Bogdanović sa svojim je pacijentima imao svakojakih iskustava. Danas se prisjeća da je brojnim pacijentima potpomagao u podizanju i rasplamsavanju spolne želje i moći. To je oduvijek bilo na cijeni, a viagre bilo nije. Znalo se da ovaj narodni doktor o toj vrsti pomoći svojim pacijentima tajnu neće otkriti ni crnoj zemlji.

PRIČA PRVA: Triljska batina

Jedan slučaj iz prakse dr. Bogdanovića bio je posve suprotan i zato je ostao u njegovom najdubljem sjećanju. Ovih dana dr. Bogdanović o tomu je i javno progovorio, pa kaže:

“Jedan postariji Triljanin odnekud je nabavio nekakvu mast kojom je namazao suprugu i sebe. Dio te masti, a ni danas se ne zna o kakvoj vrsti masti se radilo, završio je na Triljaninovu spolnom organu. Došlo je do ozbiljnih problema. Njegov spolni organ je nabrekao kao nikada prije. U ranijim prilikama slična stanja nabreknutosti uspješno je rješavala supruga spomenutog Triljanina. Poslije njene intervencije tulipanu bi, kako ga je ona nazivala, klonula glava.

Ponovila je ona poznate radnje i u toj prigodi. Međutim, umjesto da klone njenom tulipanu je glava još porasla, zamalo da se nije rasprsnula.

Ta mast je u kontaktu s kožom izazvala crvenilo, ali se u kontaktu s njegovim spolnim organom dogodila hiper erekcija. Ta hiper erekcija je bila bolna i nije popuštala uza sve što se u kući pokušavalo.

Poslije, kako su rekli, uobičajenog postupka stavljali su hladne obloge, led iz frižidera, polijevali rakijom i drugo. Sve to nije dalo nikakve rezultate i onda su se obratili meni s molbom da ja riješim taj problem. Bio sam zatečen i neodlučan jer nisam znao što napraviti. A trebalo je djelovati hitno jer je on imao neugodne i sve teže podnošljive bolove.

Poslije kraćeg razmišljanja zaključio sam da iz prenabreklog uda moram ukloniti dio krvi. Rješenje je bilo da pokušam nekom malo debljom injekcijskom iglom i špricom. Tako sam i učinio. Ubo sam u erektilni dio krvožilnog tkiva penisa i izvukao više od 20-30 kubika (2-3 decilitra) krvi. Tek onda je ta hiper erekcija počela padati”, kaže dr. Bogdanović, koji ovu svoju intervenciju pamti pod kodnim imenom batina.

O tomu kaže: “Naziv batina imao je svoju pozadinu u tomu što je taj Triljanin imao ud poput batine, odnosno njegov se penis u erektilnom stanju mogao usporediti s jednim omanjim pendrekom”.

PRIČA DRUGA: Tek im 65 i seks svaki dan
Druga priča o problemima spolne (ne)moći muškaraca su iz ambulante jednog uvaženog sinjskog liječnika koji je zatražio da mu se ne navodi ime.

“U ambulantu mi ulaze muž i žena, između 60 i 65 godina. Ona crvenih obraza kao u djevojke, puca od zdravlja. On koštunjav, snažne muskulature. Ulazi iza nje oborenoga pogleda. Pitam u čemu je problem, tko je bolestan. On i dalje oborenoga pogleda i ne progovara ni riječi. I ona je oborila pogled, a onda je počela priču.

Znate, doktore, mi živimo u planini, čuvamo stoku. Imamo dobru kuću, ali nemamo struje. Sat nam ne treba jer nigdje ne žurimo niti ćemo bilo gdje zakasniti. U ove zimske dane rano idemo u krevet, a u odnosu na ljeto kasno se ustajemo. Jedina nam je zabava ispunjavanje bračnih dužnosti u krevetu.

Do prije kojih mjesec dana oboje smo oko toga bili zadovoljni. Redovito smo se seksali kad bismo legli i ujutro prije nego ustanemo, čim se probudimo. Prije mjesec dana s njim se počelo nešto događati.

Umjesto dva puta dnevno sada se seksamo samo jednom. On izbjegava više, kaže da ne može. Ja sam zaključila da ga boli pa sam ga, evo, dovela da ga pregledate i dadete mu lijek kako bi otklonio probleme.

Ostao sam zatečen njenim riječima. U tim godinama on do jučer mogao dva puta svakodnevno, a ona nezadovoljna što je prešao na jednom. Prasnuo bih od smijeha, a opet moram biti ozbiljan. Smišljam što im reći. I onda sam se dosjetio.

Kazao sam da to nije područje u kojem im ja mogu pomoći, ali sam ih uputio jednoj kolegici koju sam nahvalio da je mnogima pomogla u takvim slučajevima. A zapravo sam ih uputio da i ona čuje to što su meni ispričali”, kaže taj sinjski doktor.

PRIČA TREĆA: Nije ti ništa, a lijeka ti nema

Ovo je također iskustvo sinjskog liječnika.

“U ambulantu mi je došao bračni par s velikom razlikom u godinama. Njemu je bilo više od 65, a njoj, koja je bila vrlo naočita, štono bi se reklo prava seks-bomba, skoro upola manje.

Prvi je k meni ušao on. Kaže da mu je supruga posljednjih mjeseci bezvoljna, zamišljena, tuži se da je sve boli. Otkako su se oženili nikada nije bila takva. Postala mu je neprepoznatljiva.

On ju je, kaže, nagovarao da ide liječniku i obavi preglede, ali je ona to odlučno odbijala. Zabrinut za njezno zdravlje suprug ju je, veli, skoro na silu natjerao da dođe na pregled kod mene. Poslije toga on je izišao iz ambulante, a ušla je ona.

Oborila je pogled, na moja pitanja davala je neodređene odgovore. Kad sam joj rekao da skine majicu da bih je pregledao stetoskopom, bez oklijevanja je skinula sve iznad pojasa. Rekao bih da je to učinila s ponosom, ali je i dalje gledala sa strane. A onda se u jednom trenutku otvorila. Nije meni, doktore, ništa, odnosno ništa me ne boli, kazala je i nastavila: Problem su naši seksualni odnosi. On je potpuno spolno onemoćao. Seks ga više ne zanima, a ja sam još mlada i rado bih uživala i u tomu.

Na sve sam mu načine to davala do znanja, ali on nikako nije uspio razumjeti govor mojega tijela i moje postupke. Zato sam mu počela izmišljati da sam bolesna. A kad je on navalio da moram liječniku ja sam se dosjetila da biste Vi njemu mogli dati lijek koji bi mu vratio spolnu moć. Ja sam mu to čak jednom bila predlagala, ali on je odbio priču jer se, kaže, boji da bi mu moglo otkazati srce. Eto, znate o čemu se radi pa sada njega pozovite u ambulantu, razgovarajte s njim, pregledajte mu srce i dajte mu viagru ili štogod drugo. Poslije toga ona se odjenula i izišla iz ambulante, a isti trenutak u ambulantu je ušao on.

Doktore, je li opasno bolesna, pita. Poslije kraćeg okolišanja ja mu kažem u čemu je problem. I velim mu da spolna nemoć u njegovim godinama nije ništa neuobičajeno te da mnogi to rješavaju uzimanjem medicinskih pripravaka. Objasnio sam mu da u kontroliranim količinama, ako nije ozbiljno bolestan, to ne bi trebalo škoditi zdravlju.

On je odlučno odbio svaki razgovor o tome. Čuo je, kaže, da su neki od toga umrli, a njemu se ne umire. Izišao je iz ambulante. U čekaonici nije bilo nikoga. Samo ona. Čim je on izišao kroz odškrinuta vrata, čuo sam je kako ga pita: Od čega sam bolesna, što ti je rekao doktor? On joj je na to odgovorio: Nije ti ništa, a lijeka ti nema”, kazuje nam sinski liječnik.