Home Zanimljivosti Video koji pokazuje što jeftini šampon radi vašoj kosi

Video koji pokazuje što jeftini šampon radi vašoj kosi

SHARE

Mnogo je onih koji razmišljaju tako da cijena šampona ne znači i njegovu kvalitetu. Žene se često istroše kod frizera pa odluče uštedjeti koju kunu na šamponu, dok muškarcima i nije toliko važno koliko šampon košta.

Jedna je frizerka na Instagramu objavila snimku na kojoj se vidi koliku štetu jeftini šamponi nanose obojenoj kosi. Naravno, izabrala je obojenu kosu jer se na njoj to može najlakše vidjeti, a koliko su štetni za prirodnu kosu možemo samo zamišljati.

Rachel Tracht isprobala je dva šampona, skuplji iz frizerskog salona i onaj koji možemo naći u drogerijama, a namijenjen je i tuširanju i pranju kose.

Šampone je ulila u dvije čaše ispunjene vodom, a potom u njih dodala dva pramena obojene kose. Ono što je očito iste sekunde jest da se voda u čaši s jeftinim šamponom iste sekunde obojila u ljubičasto, dok je u čaši sa skupljim šamponom ostala nepromijenjena, prenosi index hr.

Video je tri dana pregledan više od tri milijuna puta. Neki su komentirali da koriste isti jeftini šampon bez problema. Važno je naglasiti da je obojenu kosu pogubiji proziran šampon, poput ovog koji je frizerka koristila, dok je bolji onaj gušće teksture.