Home Zanimljivosti Adele do bine dolazi skrivena u velikoj kutiji

Adele do bine dolazi skrivena u velikoj kutiji

SHARE

Pjevačica Adele (28) trenutačno je na velikoj turneji “The Finale”, a ovog je mjeseca u Australiji i Novom Zelandu. No malo tko od obožavatelja zna da se glazbenica ‘vrijedna’ 723 milijuna kuna prije samog nastupa nalazi tik do pozornice u kutiji, prenosi 24sata.hr

– Zbog načina na koji dolazim do pozornice sam ‘okupana’ u znoju kada se pojavim pred vama. Smijat ćete se kada saznate o čemu se radi – rekla je svojim obožavateljima britanska pop diva.

foto: Screenshot

Adele, koja puni velike dvorane diljem svijeta, u nedostatku ‘podzemnih tunela’, koristi se jednostavnim trikom kako bi nezamijećeno prošla pored fanova i došla na dio pozornice koji se uvijek nalazi usred dvorane.

– Adele nekoliko minuta provede u kutiji za prijenos scenske opreme, tako ju premjeste iz garderobe do centra dvorane. Sa sobom uvijek nosi ‘iPad’ kako joj ne bi bilo dosadno – otkrio je jedan od članove ekipe koja radi na njenoj turneji za The Sun.

Adele se tajno udala krajem 2016. za ekološkog aktivista Simona Koneckog (42) nakon pet godina veze. Par ima sina Angela (4).