Home Društvo Dalmatinci znaju kako se kladiti: na uloženih 175 kuna zaradili nevjerojatnih milijun...

Dalmatinci znaju kako se kladiti: na uloženih 175 kuna zaradili nevjerojatnih milijun i 46 tisuća kuna! Evo kako su to odigrali…

SHARE

Dalmatinci znaju kako se kladiti. Dokaz tome su četiri nevjerojatna listića koja su uplaćena u Germania Sport kladionici, a na kojima su Splićanin, Šibenčanin i Solinjanin s ukupno uloženih 175 kuna odnijeli nevjerojatnih 1 milijun i 46 tisuća kuna od kojih je 436 tisuća kuna došlo na ime mega bonusa kojeg daje ta kladionica.

Prošlog utorka je svoj listić naplatio igrač iz Splita koji je odigrao čudesan listić na kojem je uplatio 5 kuna na igru – zbroj golova u kolima određenih nogometnih liga. On je povezao 22 europske lige od kojih su mu na tri obračunat tečaj 1,00 zbog činjenice da su pojedine utakmice u slovenskoj prvoj te škotskoj trećoj i četvrtoj odgođene.

I bolje za njega da je tako bilo jer je odgođena utakmica slovenske lige između Gorice i Maribora odigrana naknadno te je na njoj postignut rezultat (2:4) koji njemu nije odgovarao. Ovako je s 5 uloženih kuna ostvario dobitak od čak 370.500 kuna.

Nešto manje je dobio igrač iz Šibenika, ali vjerujemo kako je i on presretan s osvojenih 266.685 kuna. O njegovom dobitku sigurno će se dugo pričati jer je on na uloženih 10 kuna odigrao samo četiri para, ali sa sjajnim tečajevima. Gađao je, i pogodio, prijelaze 1/2 na obje u utorak odigrane utakmice Lige prvaka.

I Napoli i Arsenal su vodili na poluvremenima, ali su Real i Bayern slavili na kraju utakmice, a tečajevi na obje te utakmice bili su po 27. Kada mu je to prošlo, ostalo je ‘samo’ da pogodi dva točna rezultata u engleskoj drugoj ligi. Na utakmicama Bristol City – Norwich i Blackburn – Cardiff predviđao je konačni rezultat 1:1, a to se i dogodilo.

Šibenčanin je  posebno slavio Derricka Williamsa, 24-godišnjeg braniča Blackburna koji je jučer postigao svoj prvi gol u sezoni i to u 90. minuti utakmice. Upravo je taj pogodak donio sjajan dobitak koji će se znati proslaviti u Šibeniku.

Ovaj tjedan je započeo s dva istovjetna listića koja su uplaćena u Solinu. Drugačiji je samo ulog, a igra je bila ista – 16 košarkaških parova i jedan tenis.

Ukupni dobitak na dva dobitna listića je iznosio vrtoglavih 506.957 kuna, a kada se odbije porez na dobitak, sretni igrač je ludu sreću i znanje nagradio sa 409.596 kune. Od toga je Germania Mega bonus iznosio nevjerojatnih 190.108,89 kuna, odnosno na svakom listiću je bonus bio čak 60 posto!

Sretni igrač je maestralno odigrao dvije jedinice u španjolskom košarkaškom prvenstvu. Vjerovao je u pobjedu Real Madrida i Murcije te slavlje Milana na gostovanju kod Sassarija u Italiji, a prošla je i dvojka na Brose u njemačkoj 1. ligi protiv Oldenburga te dvojka na Fenerbahče protiv Galatarsarayja u Turskoj. Na ostalih 11 košarkaških utakmica sjajan je potez bio odigrati na mali i veliki hendikep koševa.

Bilo je tu kineske, češke, grčke, njemačke lige, VTB lige, domaće A-1 lige te regionalne ABA lige i sve je prošlo. Šlag na tortu bio je teniski meč između Svetlane Kuznetsove i Roberte Vinci u 1/16 finala velikog turnira u Indian Wellsu. Osma je nositeljica za sat i pol igre ostvarila pobjedu u tri seta i donijela veliku sreću našem sretnom igraču u Solin. Ukupno 17 parova i 17 pogodaka.

– Čestitamo našim sretnim dobitnicima koji su, uz neizbježnu dozu sreće, pokazali i znanje prilikom ispunjavanja dobitnih listića. Dobro su odigrali posebne igre, koje ima samo Germania Sport kladionica, koje su podigle tečajeve na njihovim listićima pa su dobitci bili puno veći nego bi bili da su se kladili samo na ishode utakmica.

– Svakako želim naglasiti i da je Germania Sport na ime bonusa, kojeg možete osvojiti samo u našoj kladionici, isplatila ukupno 436 tisuća kuna na ova četiri listića, izjavio je Davorin Drmečić, menadžer poslovnih procesa u Germania Sport kladionici.