Home Zanimljivosti Je li ovo najcool beba ikada? Pogledajte što je pokazala dok su...

Je li ovo najcool beba ikada? Pogledajte što je pokazala dok su je snimali ultrazvukom

SHARE

Makelle i Jared Ahlin objavili su fotografiju svoje bebe s ultrazvuka koja je zabavila korisnike društvenih mreža. Bračni par iz SAD-a u lipnju će treći put postati roditelji, a čini se kako već i prije rođenja njihova trećeg djeteta imaju “mig” koliko je njihova beba “cool”.

Naišli su na fotografiju s ultrazvuka na kojem beba pokazuje prepoznatljivi rokerski pozdrav. Fotografiju su objavili na Facebooku, a nakon što se njihova objava počela širiti tom društvenom mrežom, vidjela ju je i tehničarka koja je “uhvatila” taj trenutak ultrazvukom na pregledu Makelle Ahlin, prenosi Vecernji.hr

“Ništa nije fotošopirano, baš je bilo zabavno gledati ovu bebu”, objavila je tehničarka Joni Leamaster Miller, koja je i sama na svom profilu, nakon roditelja, objavila fotografiju o kojoj mnogi pričaju.

“Pa to je službeno, naša djeca su najbolja, čak i prije nego što dođu na svijet… Ili su samo jako puni sebe, ali već sam znala da će se to dogoditi, samo pogledajte njihova tatu”, Makelle je napisala na Facebooku, gdje je i podijelila fotografiju svoje bebe.